Ești Sănătos

Cum poți scăpa de durerile de genunchi folosind lămâia

remediu lamaie genunchi

Durerile de genunchi sunt unelele dintre cele mai periculoase dureri pe care le poate simți cineva. Ele afectează și copii, și adulții.

Ba chiar mai mult, femeile sunt mult mai des afectate de această afecțiune. Durerea nu este niciodată la fel, în funcție de anumiți factori ea apare în alte locuri și se simte de fiecare data diferit.

În acest fel se cunoaște durerea puternică sau mai slabă, de femur, de tibie, de rotula, de ligament, de cartilaj și nu numai. Genunchiul este una dintre cele mai complexe articulații din corpul uman, și cu toate acestea e și cea mai des solicitată.

Dacă suferi de dureri ușoare, care durează un timp mai scurt, nu e nevoie neapărat să ajungi la medic. Cel mai bine este să te informezi și să tratezi această problemă singur, în condiții de casă.

Dar dacă durerea pe care o simți este din senin, foarte greu de suportat, atunci o vizită la medical specialist este mai mult decât necesară. Din fericire, pentru prima variantă avem o soluție foarte ușoară și potrivită, care te scapă de dureri și nu este nicidecum agresivă.

Vei avea nevoie de cel mult 2 lămâi și de ulei de susan. Taie lămâiile în bucăți mai mici. Învelește-le într-o bucată de bumbac și scufundă-le după aceea în uleiul de susan. Aplică acel pansament pe zona în care simți cea mai puternică durere și las-o să acționeze în jur de 10 minute, nu mai mult.

Repetă acești pași până atunci când vei simți că durerea a dispărut complet. Poți să combini acest tratament cu un pahar cu apă călduță și cu lămâie feliată în el.

Consumă acest amestec în fiecare dimineață pe stomacul gol. Lămâia este un element perfect în foarte multe situații pe care le întâlnim în viața de zi cu zi, așa că ea nu trebuie să îți lipsească din casă niciodată.

Lămâiile conțin foarte multe vitamine și substanțe minerale cum ar fi de exemplu vitamina A, B, C, magneziu, acid folic, pectin, fosfor, calciu și nu numai. Aceste fructe sunt bune pentru oase pentru că letratează și după aceea continua să le protejeze.

De asemenea lămâile mai au și un efect inflmator foarte efficient. Acest lucru le face foarte utile în cazul problemelor care afectează sistemul cardiovascular.

Și uleiul de susan este la fel de bun în cazul inflamațiilor din organism. El ajunge în organism prin mai multe căi, în primul rând în măduva oaselor prin țesuturi, iar prin capilare ajunge în circulația sângelui.

Pe lângă acest remjediu din lămâi și din uleiu de susan, apa călduță cu lămâi, nu trebuie să uiți și de mișcarea fizică ce joacă un rol foarte important pentru păstrarea sistemului osos într-o stare bună.

Exercițiile fizice făcute în apă sunt foarte eficiente mai ales în cazul durerilor de articulații. Trebuie să ai grijă mereu să contribui la întărirea mușchilor tăi. Ca în orice situație legată de condiția fizică este foarte important dieta alimentară din fiecare zi și greutatea corpului.

Aceste 2 detalii se vor răsfrânge în mod vizibil asupra sănătății genunchilor.