Ești Sănătos

Patru leacuri naturiste pentru pancreas

sliced lemons thumb

Din momentul în care pancreasul începe să nu îți mai funcționeze la capacitate maximă, apar și primele afecțiuni legate de unul dintre cele mai vitale organe din corpul uman.

Pancreatita și diabetul sunt cele mai importante din lungul și de boli. Ca să eviți să îți pui în pericol și alte organe din cauza medicamentelor din farmacii, poți să optezi pentru variantele naturiste.

Care nu sunt cu nimic mai rele, sunt chiar cel puțin la fel de eficiente ca cele mai scumpe pastile.

Spre exemplu avem semințele de mărar. Pune o linguriță cu semințe de mărar într-un pahar cu apă care a fiert cu clocot. Lasă semințele să se infuzeze pentru o oră și după aceea filtrează ceaiul.

Acest pahar trebuie să fie băut puțin câte puțin pe parcursul unei zile întregi. La fel de bun și de folositor va fi ovăzul făcut terci fără alte ingrediente cum ar fi sarea sau uleiul. Poți mânca terciul așa simplu de câteva ori pe zi pe parcursul a 7 zile.

Sau poți să îl combini cu o băutură pe bază de fulgi de ovăz. Toarnă un litru de apă fiartă peste jumătate de kilogram de ovăz, și lasă compoziția să se infuzeze pentru o oră. Strecoară ovăzul și bea de 3 ori pe zi câte jumătate de pahar.

Combinația de lămâie cu usturoi și cu pătrunjel este una extraordinară care te va ajuta în general pentru îmbunătățirea sănătății, deci și în cazul afecțiunilor de pancreas. Ca să pregătești următoarea compoziție vei avea nevoie de un kilogram de lămâi, de 300 de grame de usturoi, și de tot atâta pătrunjel.

Curăță lămâile de sâmburi și păstrează cojile lor. Dă toate ingredientele prin mașina de tocat carnea și amestecă-le după aceea. Pune compoziția într-un borcan din sticlă foarte bine închis și dă-l la rece în frigider.

Și în fiecare zi cu cel puțin un sfert de oră înainte de fiecare masă, consumă câte o linguriță din amestec. Ca acest amestec făcut din lămâie, usturoi și pătrunjel să fie și mai bun, combină-l cu un alt amestec, la fel de sănătos pentru starea generală de sănătate.

Pune într-un termos cu apă clocotită frunze de fragi, de afine, de merișoare în părți egale. Mai adaugă și mătase de porumb și fasole verde. Și lasă amestecul la infuzat pentru câteva ore. Bea câte o treime de pahar din ceai făcut din frunze împreună cu lingurița de amestecul cu lămâie.

Tratamentul este unul eficient și ca să vezi rezultatele folosește aceste remedii măcar pentru 30 de zile.