Ești Sănătos

106 ani este vârsta perfectă pentru stabilirea unui record mondial

record batran

Majoritatea oamenilor care au atins vârsta lui Jack Reynolds preferă să se odihnească și să se relaxeze, dar nu și el. Acest bărbat s-a născut tocmai în anul 1912 și are vârsta de 106 ani și vine din Anglia.

Jack are chiar și câteva străzi care îi poartă deja numele și totuși nu acesta este lucrur cu care se mândrește cel mai mult. El a reușit să doboare un record stabilit de cei de la Guinness World Record.

Și așa există destul de rar să ajungă oamenii la o vârstă atât de înaintată, dar atunci când are loc un asemenea eveniment, este în general vorba despre oameni care se descurcă mai greu și au nevoie mereu de ajutpru cuiva sau măcar de niște accesorii care să le vină în ajutor.

Jack are în primul rând spiritul și apoi și corpul într-o formă de zile mari. Acest lucru i-a permis să fie cel mai în vârstă om care a coborât pe sfoară. Bătrânului i-a venit această ideea fix atunci când acesta a împlinit vârsta de 106 ani.

În mod deloc surprinzător bărbatul a mai cochetat și în trecut cu recordurile, așa că cei de la Guinness World Record îl cunoșteau deja pe Jack.

Englezul are la activ spre exemplu recordul pentru cel mai în vârstă om care și-a făcut un tatuaj sau de asemenea, cel mai bătrân om care a mers într-un parc de distracții.

Și aceste două recorduri le-a stabilit tot în timpul zilelor sale de naștere, atunci când a făcut 104 respectiv, 105 ani. Dar bătrânul nostru nu este numai curajos și inventiv ci și un om cu suflet mare, pentru că el a folosit toate resursele de care a beneficiat pentru a ajuta oamenii care aveau mai multă nevoie de bani sau de sprijin.

În acest demers l-au ajutat foarte mult și diferite organizații de caritate care au rămas impresionate de tot ce a reușit bărbatul să realizeze doar în ultima vreme.

Reprezentanții de la Guinness au recunoscut impresionați că ultimul record stabilit de bătrân este la modul general unul dificil, dar mai cu seamă în cazul bărbatului, datorită vârstei sale, deloc de neglijat.

Bucuria pe care o resimte bărbatul în timp ce coboară pe funie de la acea înâlțime mare te face să îți dorești ca pur și simplu să ieși din zona ta de confort și să faci cu adevărat ceva memorabil.

Jack este un exemplu perfect pentru toți cei care mai consideră că vârsta este o piedică atunci când îți dorești ceva cu tot sufletul.

Din fericire, cei din familia lui îl susțin în tot ce face și așa cum e firesc,este un super erou pentru generațiie mai tinere. Fiica lui i-a urmat într-un fel exemplu.

Aceasta nu doboară recorduri ci doar de ziua ei se implică în diferite acte de caritate. Între timp, tatăl ei, mai celebru și respectiv mai curajos, și-a propus ca în orice va face de ziua lui, sau cu alte ocazii, să se distreze și să se simtă bine.

Jack nu regretă nimic din ce a făcut până acum, ba din contra, niciodată nu a fost mai fericit.