Ești Sănătos

6 fete dansează în stil irlandez cu mișcări extrem de rapide

698 girls tap canadian acapella

Un dans irlandez are foarte mare putere să ne ridice spiritele, mai ales dacă este dansat fără niciun pic de muzică pe fundal! Este foarte distractiv, iar ritmul este uimitor! Modul în care curge și cadența lui creează un ritm care este exact pe timp și toată lumea se bucură de asta.

Cu rădăcini în cultura irlandeză, scoțiană și franceză, Canada are un stil popular de step care rezultă din generații de imigranți care și-au făcut loc în această țară plină de oportunități.

Aceste imagini sunt exemplul perfect au stilurilor diferite de step. Cele șase fete reușesc să ne demosntreze un exercițiu de dans acapella, unde suntele sunt făcute doar de picioarele lor și nu de muzica de fundal după care și-ar ghida ritmul de obicei.

Aceste fete tinere din Nepean, Ontario, Canada, și-au unit talentele pentru a pune cap la cap o prestație minunată care este rapidă ca un fulger. Picioarele lor devin instrumentele lor și nu mai au nevoie de altceva pentru a face muzică., doar de talentul lor organic, de ritm și de mișcări impresionante!

Cele șase fete iubesc să danseze împreună

Fetele s-au strâns în formație la studioul de dans irlandez Sue Fay Healy, pregătite să dea pe spate audiența! Deși nici la început nu este nicio melodie care să le dea startul, acestea se bazează una pe cealaltă pentru a-și sincroniza mișcările. Pașii lor sunt strâmți, iar tehnica este foarte bună. În plus, acestea zâmbesc cu gura până la urechi, ceea ce denotă că iubesc să facă asta. Le aduce multă bucurie faptul că pot fi împreună și că au ajuns la o asemenea performanță!

Mișcările lor sunt impresionante

Prima mișcare ieșită din comun apare atunci când sunt în linie și trei dintre fete se ridică pe vârful degetelor, folosindu-și degetul mare pentru a crea sunet în timp ce îți mențin cu succes echilibrul. Această mișcare în sine este extrem de impresionantă și merită apreciată.

Apoi, puțin mai târziu în coregrafie, fetele fac o săritură în același timp și aterizează la unison pentru a crea un singur sunet, un singur click. Coordonarea este cheia în acest moment și dacă greșesc doar o milisecundă, nu va mai avea același impact. Totuși, acesta nu este cazul aici, fetelor le-a ieșit pasul perfect!

Dansul devine din ce în ce mai rapid, emanând și mai multă energie care se simte și dincolo de bariera ecranelor, nu doar în sală. Termină dansul pe cai mari și rezultatul este un ropod de aplauze din partea tuturor. Fetele au reușit să facă un mare spectacol, unul care care a necesitat, fără nicio urmă de îndoială, timp, antrenament, efort și mult angajament pentru a funcționa la acest nivel.

Pasiunea este cheia

În orice ne-am dori să facem, trebuie să recunoaștem că pasiunea este cheia. Atunci când nu avem dăruirea necesară, lucrurile nu vor ieși nici pe departe la fel de bine! În schimb, dacă facem cu plăcere o anumită activitate, aceasta va progresa de la sine și vom simți că facem totul fără efort.