Ești Sănătos

Când o auzi pe această fetiță de 13 ani cântând ți se face pielea de găină!

When You Hear This 13 Year Old Girl Sing You Will Get Goosebumps All Over Your Body 1

Unii oameni par să se nască cu voci într-adevăr minunate, dar chiar și cântăreții profesioniști trebuie să muncească din greu șii să se antreneze dese ori pentru a-și menține abilitățile muzicale. Există o mulțime de pași pe care îi poți urma pentru a deveni un cântăreț mai bun.

De la a merge la cursuri specializate, făcând exerciții pentru corp și voce, până la încorporarea posturii adecvate și a tehnicilor de respirat.

Dar când auzim pe cineva ca și Kennedy Holmes, pare că s-a născut cu tot ceea ce este necesar pentru a putea cânta ca un înger. Nu cred că există ceva ce am mai putea adăuga la această voce extraordinară.

Ar fi mult prea mult! Kennedy Holmess este o fată de 13 ani din St. Louis, care a șocat toți jurații de la The Voice cu uimitoarea sa interpretare a melodiei ,, Turning Tables “ de la Adele.

Holmes a început atât de bine melodia încât lui Clarkson nu i- a mai ramas nimic de spus decat : ,,O doamne! “ Dupa puțin timp, Adam Levin a apăsat butonul pentru a vedea cine este fata din spatele acestei voci. Clarkson,Hudson și Shelton au apăsat si ei butoanele pentru a vedea această fată talentată.

După ce Hudson și Shelton s-au ridicat în picioare aceștia au afirmat : ,,Chiar cred că ar putea câștiga. Chiar cred asta!“

Cu toate acestea cel mai mare șoc a fost când am aflat vârsta fetei. Când Kennedy a dezvăluit faptul că are doar 13 ani, Clarkston a rămas atât șocat încât s- a ridicat după scaun și a strigat: ,,Ce?!”.

În opinia mea Adam Levine i-a adresat cel mai frumos comentariu : Foarte, foarte rar întâlnim persoane care sa ne reînvie pasiunea pentru ceea ce facem.

Și când ai cântat astâzi, ai facut asta! Într-un final, Holmes l- a ales pe Hudson să îi fie antrenor. Hudson a scris ulterior : ,, Sunt atat de recunoscător că sunt antrenorul tău, Kennedy. Vom face lucruri mari împreună!

Urmăriți extraordinara audiție mai jos: