Ești Sănătos

Conexiunea profundă dintre un om si câinele său!

vd

Cu toții știm că relațiile la distanță sunt grele,pentru unii mai mult decat pentru ceilalți in funcție de persoana. Dacă îți petreci mult timp pe videochat cu el / ea și încă te simți deprimat și anxios, din păcate nu îți va fi ușor să găsești o soluție pentru a te descurca.

Cu siguranță aveți probleme de atașament și acestea vor fi greu de rezolvat mai ales dacă sunteți într- o relație la distanță. Este aceeași separare dificilă când cineva merge sa servească in armată, poate chiar mai rau…

Acum imaginează- ți tote acestea pentru un câine care a fost lăsat singur de către stăpânul său timp de nouă luni!

Dacă ai un câine, știi cum reacționează când te întorci de la muncă. Ai fost plecat maxim 10 ore, iar el se entuziasmează ca si cum te-ai fi trezit din morți! Este minunat să ai un câine…

În descrierea videoclipului este redat un citat :

,,Fiul meu Kevin, s- a întors acasă după 9 luni în Fort Bragg unde s-a antrenat în armată. Concediul său i- a fost acordat cu scopul de a veni acasă să își vadă familia și prietenii înainte de a se întoarce la baza sa, să continue pregătirea intensa pentru a începe să servească țara.

,,Am ajuns acasă de la aeroportul din San Francisco la ora 1 dimineața. În timp ce toți eram entuziasmați și emoționați să îl avem din nou acasă, nimeni nu a fost mai fericit decât cățelul nostru în varstă de 4 ani.

Este un Golden Ritriver pe nume Zephyr și niciunul dintre noi nu a anticipat reacția lui Z. ” Acest câine a început sa plângă ca un copil când și- a vazut stăpânul. Reacția lui vă va topi inima!

Mulțumim lui ViralHog pentru acest videoclip minunat! Asigurați-vă ca îi urmăriți pe canalul lor de YouTube și pagina de Facebook.

Urmăriți videoclipul de mai jos :