Ești Sănătos

Reacția emoționantă a unei fetițe care află că va fi adoptată!

This girls reaction to finding out she’s going to be adopted is the most beautiful thing

Este normal ca oamenii care sunt adoptați să își pună întrebări despre familiile lor naturale (numite și familii biologice) și de unde provin aceștia. Această curiozitate se intensifică adesea ca parte a procesului de auto-descoperire care se întâmplă în anii adolescenței.

Uneori există motive de sănătate sau alte motive importante pentru căutarea unei familii biologice.
Adoptarea este nașterea unei relații noi, permanentă între un părinte adoptiv și un copil. Odată ce se întâmplă acest lucru, nu există nicio diferență legală între un copil care se naște într-o familie sau un copil care este adoptat.

Părinții biologici au multe motive diferite pentru a pune copiii spre adopție. Unii decid că doresc o viață mai bună pentru copiii lor decât simt că le pot oferi. Unii cred că, copilul lor ar trăi mai bine într-o altă țară. Uneori părinții nu pot avea grijă de un copil din cauza unor probleme de sănătate sau a altor dificultăți.

Mulți părinți de biologici spun că, să își dea copiii spre adopție, este cel mai dificil lucru din lume, dar uneori este cu adevărat în interesul copilului.

Nu vedem ceva frumos în fiecare zi..acest videoclip ar putea fi cel mai frumos lucru pe care îl vezi astâzi!

Aceasta fetița se ruga în fiecare zi să fie adoptată și Page Zezulka a reușit în sfârșit să facă acest lucru posibil și i- a dat și fetiței ei minunata veste.Paige Zezulka a poastat pe facebook :

Acesta este videoclipul meu preferat dintre toate pe care le- am împărtășit vreodată. Aceasta a fost ziua în care i- am spus fiicei noastre că o vom putea adopta (și fratele și sora ei)!
Se rugase să fie adoptată și am aflat de ziua ei de naștere că se va întâmpla! A doua zi i- am dat cutia asta surpriză! Sincronizarea lui Dumnezeu a fost perfectă!

Copiii noștri au petrecut 1,128 de zile în sistemul pentru adopție, peste 3 ani. Este atât de greu pentru copii să trăiască într-o astfel de incertitudine.

Adoptarea este uimitoare și dorim ca alții să știe că adoptarea copiilor mai mari și a grupurilor de frați poate fi cea mai frumoasă aventură pe care o puteți avea vreodată!

Urmăriți videoclipul original mai jos :