Ești Sănătos

Jokgu, găina care știe să cânte la pian

gaina

Emisiunile de tip reality show, mai ales cele de talente, nu încetează niciodată să ne uimească. Dans, cântec, gătit sau chiar alegerea unui partener de viață – există atât de multe opțiuni care ne ajută să descoperim oameni talentați!

Dintre toate, America’s Got Talent este una dintre acele emisiuni care mereu lasă oamenii cu gura căscată și care oferă un subiect nou de dicuție, mai ales în mediul online! În 2017, publicului nu i-a venit să creadă atunci când a văzut un concurent incredibil al emisiunii.

Acest concurent special era o găină. Chiar dacă emisiunea caută în permanență talente speciale, ieșite din comun, care au șansa de a umple săli de spectacole cu mii de oameni, totuși, o găină pare prea mult. O găină care cântă la pian este pur și simplu prea mult.

Numele acesteia este Jokgu, și face parte dintr-o trupă de păsări numită Flockstard care a uimit jurații atunci când a cântat la pian cu ciocul său.

Lucrurile nu au început prea bine pentru ea. Situația era destul de tensionată pentru Jokgu, numită după un joc care combină voleiul și fotbalul.

Aceasta pare că nu vrea să se supună, nu vrea să cânte. Totuși, jurații Heidi Klum, Howie Mandel, Mel B, Simon Cowell și audiența au rămas cu gura căscată atunci când aceasta a început să atace clapele cu ciocul și totul a răsunat într-o melodie cunoscută patriotă.

Jokgu primește laude de la jurați și de la public atunci când își termină prestația, etalându-și talentul în fața tuturor. Unele persoane din public au rămas pur și simplu cu gura căscată.

Jokgu și ceilalți membri ai trupei Flackstars au și un canal de Youtube, dar și o pagină de Facebook numită Two Creatice Chickens. În mod surprinzător, melodia America the Beautiful nu este singura pe care o poate cânta.
Există imagini cu găina care cântă mai multe melodii, de la cântece folk coreene, la zone de operă. Mai mult, aceasta și ceilalți membri împănați pot cânta și la alte instrumente, ca la xilofon și la tobe!

Filmulețul lor a fost vizionat de peste două milioane și jumătate de ori pe Youtube, iar Jokgu are pagină proprie de Instagram unde stăpâna ei are grijă să posteze mereu imagini și filmulețe noi. În ceea ce privește talentul ei, una dintre stăpâne spune: Învață foarte repede, este foarte inteligentă.

Jurații nu au fost amuzați atunci când au înțeles prima dată că găina avea să cânte la pian, dar, în momentul în care sunetele au prins viață, totul s-a schimbat. Simon Cowell, unul dintre membri juriului a spus că talentul găinii este unul dintre cele mai incredibile lucruri pe care le-a văzut în această emisiune.

Jokgu a primit patru voturi pozitive în urma prestației uluitoare și, cel mai probabil, recunoaștere internațională. Chiar dacă aceasta nu știe exact ceea ce i se întâmplă, stăpânii ei sunt foarte mândri de faptul că au reușit să dreseze o găină și să o facă să cânte la pian.

Uneori suntem și noi uimiți de ceea ce vedem la televizor, dar, de această dată, lucrurile chiar au fost speciale!