Ești Sănătos

Duminica, 11 noiembrie 2018, ora 11:11, un moment cu o vibratie aparte

11.11 si in general orice tine de ora, ziua si luna a 11-a sunt momente incarcate de energie, 11 fiind numar maestru. 1111 sau 11/11 are o semnificatie spirituala speciala, deoarece 11 reprezinta trezirea spirituala si noi inceputuri puternice.

Stiati ca atunci cand vedeti 11:11 pe ceas sau ca atractia deosebita pentru numarul 1111 indica o schimbare imediata, o reconectare sau mai degraba o realiniere spirituala a voastra? Poate fi vorba despre o idee noua sau despre o concluzie.

In numerologie, numarul unu indica inceputuri, dar cand exista o insiruire a acestei cifre, cum ar fi 11 noiembrie (11/11), ea creeaza o energie puternica pentru respectiva zi, pentru atingerea potentialului nostru si pentru o trezire la realitate.

11 noiembrie este o zi cu o incarcatura puternica, favorabila pentru a face schimbari in viata noastra, pentru a stabili intentii de viitor sau pentru a aprofunda chestiuni din viata noastra in cautarea adevarului. Ne vom putea lasa condusi de intuitie, iar cei care se bucura de darul clarviziunii vor putea avea revelatii, scrie cespunastrele.ro.

Ultima data cand am experimentat un moment de vibratie 11 a fost pe 11 noiembrie in 2009, iar apoi, mai inainte, a fost in 1910… astfel ca peste 99% din populatia lumii a experimentat pana acum unul sau doua momente de vibratie 11.

In numerologie numarul 11 ​​este un numar „Maestru”, adica are o frecventa vibrationala inalta si este folosit in previziuni, magie dar si stiinte transcedentale. Un astfel de numar maestru are un potential desavarsit pentru invatare si evolutie spirituala si poate aduce schimbari majore in vietile noastre.