Ești Sănătos

Secretele lui Steve Jobs care l-au ajutat să-și atingă scopuri imposibile pentru 90% din oameni

Am făcut o pasiune din aceste articole în care vă prezint top 10 secrete ale unor oameni de succes pe care eu îi admir, și de la care am avut ceva de învățat. Vă invit să citiți în continuare o serie de reguli ale lui Steve Jobs care l-au condus spre succes!

1. Nu trăi o viaţă limitată

Timpul tău este limitat, aşa că nu îl irosi trăind viaţa altcuiva. Nu fi adeptul delăsării, ceea ce înseamnă că te mulţumeşti cu lucrurile deja existente, fără să mai experimentezi sau să încerci să aduci o nouă imagine lucrurilor vechi. Nu lăsa alte voci să te influenţeze pe tine şi ideile tale. Şi cel mai important, ai curajul să îţi urmezi inima şi intuiţia. Dacă şti ceea ce vrei să devii cu adevărat restul lucrurilor nu mai contează.

2. Fii pasionat

Dacă nu eşti pasionat suficient de tare de ceea ce vrei să faci încă de la început, nu vei reuşi să duci la capăt acel plan. În ori ce job sunt lucruri frustrante şi dificile de făcut, chiar şi la cel mai visat şi râvnit job de pe pământ. Doar pasiunea adevărată te va ajuta să treci peste dificultăți când lucrurile nu decurg aşa cum ţi-ai dorit.

3. Proiectează-te pe tine

„Nu lăsa vocile exterioare să îţi disturbe vocea interioară” – Steve Jobs

Sună clișeic, dar acesta e adevărul – tu eşti căpitanul propriei corăbii; nu lăsa pe nimeni altcineva să o navigheze. Proiectează-ţi viaţa pentru tine, ai oportunitatea de a o face, aşa că fă-o acum sau vei regreta mai târziu!

4. Nu vinde gogoși

Vinde doar produse de o calitate superioară, poate mulți mă vor contrazice, dar voi argumenta astfel. Produsele Apple au fost mereu de o calitate superioară și acesta e motivul pentru care au fost și sunt în topul vânzărilor. Ele doar atestă calitatea superioară și din acest motiv au distribuitori loiali ce sunt mereu doritori să cumpere.

5. Rămâi însetat şi plin de dorinţă

Nu fi mulţumit niciodată, încearcă să te autodepăşeşti. Realizează (sau încearcă să faci) lucrurile pe care alţi oameni le consideră imposibile sau nerealizabile.

6. Nu munci pentru bani
Alege-ţi un job pe care îl iubeşti şi nu va trebui să munceşti o zi în viaţa ta! Steve Jobs a câştigat 100 de milioane de dolari până la împlinirea vârstei de 25 de ani, dar el nu a visat la bani. El a făcut tot ceea ce a făcut deoarece a dorit să schimbe lumea, el a fost un inovator, aducând noul în faţa tuturor!