Ești Sănătos

5 exerciții fizice care te vor scăpa de grăsimea problematică de pe burtă. Le poți face chiar acasă la tine

exercitii acasa 1

1. Abdomene și iar abdomene – repetă-le în fiecare dimineață câte zece minute și cu siguranță rezultatele nu vor întârzia să apară.

2. Exerciții cu aplecări, alternate cu flotări – din rutina ta zilnică nu trebuie să lipsească exercițiile cardio, care te obosesc mai tare. Acest exercițiu îți lucrează mâinile, abdomenul și picioarele.

3. Exerciții care lucrează coapsele, abdomenul și brațele – sunt eficiente nu numai pentru abdomen, dar și pentru coapse și brațe. un exercițiu ușor, însă extrem de eficient.

4. Plank – întărește mușchii abdominali, ușurând calea către un abdomen mai plat. Totodată, îmbunătățește postura și te ajută să capeți mai multă flexibilitate, îți îmbunătățește echilibrul și îți tonifiază tot corpul.

5. Balansarea bratelor și încordarea abdomenului – eficient pentru arderea grăsimilor din zona abdominală, Stai cu picioarele flexate si ridicate, usor aplecata pe spate, astfel incat abdomenul sa fie mereu incordat, si balanseaza bratele in sus si in jos, ca in fotografia de mai jos.