Ești Sănătos

Dieta cu usturoi, singura care te ajută să slăbeşti într-un timp record!

Te-ai gândit vreodată că usturoiul te poate ajuta să slăbeşti într-un timp record? Ei bine, este adevărat! Însă, dieta cu usturoi nu impune un regim alimentar special, ci se bazează pe schimbarea metabolismului.

Acest lucru are numai avantaje, dat fiind faptul că metabolismul tău va acţiona aşa cum ţi-ai dorit întotdeauna: mănânci orice şi nu te îngraşi!

Dieta cu usturoi
Se iau 8 căței mari de usturoi , se curaţă, se zdrobesc în piuliță de lemn sau pe un tocător de lemn, apoi se amestecă cu 250 g miere de albine și 500 ml oțet de mere și se bagă într -un borcan de 800 g, închis cu capac.

Compoziția se lasă trei zile la rece, în cămară, amestecându-se de două- trei ori pe zi, cu o lingură de lemn. După cele trei zile, se ia câte o lingură dimineață și altă seară . Un borcan vă ajunge o luna. Când se termină, preparați o cantitate nouă și continuați dietă. E

fectul usturoiului nu dăunează stomacului, fiind compensat de cel al mierii. Primele rezultate vizibile apăr după doar o luna de cură de slăbire cu usturoi!