Ești Sănătos

A reuşit imposibilul! A slăbit peste 100 de kilograme, fără dietă!

O tânără din Australia a reuşit ceea ce părea imposibil. A slăbit enorm, după ce a decis că e momentul să se bucure de viaţă.

 

Tanara si-a facut publica povestea in mediul virtual si a mărturisit că a decis că vrea să slăbească în urmă cu trei ani pentru că kilogramele în plus îi cauzau probleme de sănătate. Sara May în vârtsă de 27 de ani reuşit să slăbească după ce a fost atentă la ceea ce mânca şi a început să practice zumba. Aceasta a slăbit peste 100 de kilograme în mai puţin de trei ani.

În prezent se bucură de viaţă, alături de copilul ei şi este instructor de dans.

„Am început acum 3 ani când am dat naștere fiicei mele. Îmi amintesc că eu cântăream atunci 150 kg. Nu puteam face lucruri obişnuite şi am încercat pastile de slăbit, diete extreme, am pierdut în greutate, apoi m-am îngrăşat din nou. Am început să fac sport, zumba şi am început să mănânc controlat. Aşa am început să slăbesc de la 145.8kg la 108kg. Am continuat să mănânc sănătos, iar azi cântăresc 54 kg și am avut o greutate constantă timp de un an. Acum sunt instructor de dans.” a dezvăluit aceasta.
Loading...