Ești Sănătos

Cura cu SUC DE ORZ VERDE detoxifică şi echilibrează ȋntregul organism

Sucul de orz verde, un elixir de primăvară, conţine substanţe cu efecte vindecătoare uimitoare, dovedindu-se eficient chiar şi în cele mai grave boli, printre care, cancer, hepatite, pancreatite, anorexie, anemie, diabet şi tuberculoză. Cercetările făcute în laboratoare şi clinici din Japonia, China, Statele Unite au confirmat acţiunea puternic detoxifiantă şi echilibrantă a sucului de orz verde, asupra tuturor sistemelor şi organelor importante din organism. Cura cu orz verde O cură de doar câteva săptămâni cu suc de orz verde (preparat dupa rețeta prezentată anterior) drenează ficatul şi bila, curăţă tubul digestiv şi reface flora normală a acestuia. Favorizează eliminarea infecţiilor respiratorii, echilibrând activitatea endocrină şi nervoasă, şi îmbunătăţind starea psihică. Alergiile, bolile cardiovasculare, tulburările digestive şi anumite boli de piele produse odată cu sosirea anotimpului cald, pot fi prevenite prin cura cu suc de orz verde.

• Pentru obţinerea tuturor acestor beneficii, se recomandă administrarea a câte un sfert de pahar de suc de orz verde, cu 30 de minute înainte de fiecare masă, în cură de 2 – 3 săptămâni. Pentru tratarea bolilor deja instalate, sucul de orz verde este un adevărat elixir de sănătate: Cancer Consumul zilnic al sucului de orz încetineşte procesul de dezvoltare al tumorilor, prevenind formarea lor. În timpul tratamentului cu suc de orz verde au fost constatate efecte de remisie al cancerului de piele, cancerului pancreatic şi al diverselor forme de leucemie.

♣ Se consumă câte 100 ml. pe zi de suc de orz verde – 50 ml. dimineaţa şi 50 ml. seara, diluat cu apă plată – cu 30 de minute înainte de mesele principale, pe o perioadă de o lună. ♣ Rezultate excepţionale în tratarea cancerului la sân şi ovarian au fost obţinut prin clisma cu suc de orz verde, făcută o dată la 3 zile, la fel de eficientă fiind şi administrarea a 2 linguri de germeni de orz, zilnic, sau a maceratului – 1 linguriţă pudră de orz verde la 100 ml. apă rece; se lasă la macerat timp de 2 ore, se strecoară şi se bea cu 30 minute înainte de masă. Tratează ulcerul În gastrită, ulcer, pancreatită sau colită, clorofila din compoziţia sucului ajută la refacerea mucoasei şi a pereţilor gastrici, substanţele sale alcaline reducând aciditatea.
♣ Se consumă un sfert de pahar de suc de orz verde, diluat cu apă plată, de 3 – 4 ori pe zi, pe parcursul primăverii. Regenerează ficatul Orzul verde favorizează drenarea şi regenerarea ficatului, activând sistemul imunitar şi luptând cu virusul hepatic.

♣ În bolile de ficat se administrează câte 1 pahar de suc pe zi, iar în fazele ale hepatitelor virale, şi în hepatită cronică evolutivă, se pot consuma până la 2 pahare pe zi, timp de o săptămână. Sucul de orz verde, elixir de sanatate Vindecă sterilitatea, impotenţa Cura cu suc de orz verde relansează activitatea hormonală la bărbaţi şi la femei, îmbunătăţind semnificativ circulaţia sanguină din zona genitală, chiar şi la persoanele mai în vârstă sau care au fumat.
♣ Se consumă câte 1 pahar pe zi de suc de orz cu miere, în cură de o lună.
♣ Împotriva sterilității feminine, au fost constatate rezultate foarte bune prin administrarea a 1 – 3 linguri de orz germinat, zilnic, în cure de 3 luni. Adjuvant în schizofrenie Fără a fi un remediu exclusiv, sucul de orz verde poate ameliora starea de sănătate în cazul unora dintre bolnavii de schizofrenie. De asemenea, remediul diminuează efectele adverse ale medicamentelor psihotrope.
♣ Ca adjuvant în schizofrenie, se consumă 1 – 2 pahare de suc, zilnic, în cure de 2 – 4 săptămâni, urmate de o pauză de 10 zile. Curăţă tenul Efectul detoxifiant al acestui remediu, precum şi capacitatea sa de reglare a activităţii hormonale, curăţă tenul, oferindu-i luminozitate.

♣ Contra acneei şi eczemelor, se consumă câte 1 pahar de suc de orz verde, zilnic, pe o perioadă de 2 – 3 săptămâni.

Sursa: https://topremediinaturiste.ro/cura-cu-suc-de-orz-verde-detoxifica-si-echilibreaza-%c8%8bntregul-organism/?fbclid=IwAR3fd0YcltDT_F2eDgH0PAueZcmgTbWu5ne-8XFEcuoep_XZgMtJjVkxyi8

Loading...