Ești Sănătos

Uleiul de cătină: Elixir pentru sănătate

Substanțele active din uleiul de cătină tratează arsurile, ulcerul, gastrita, alergiile, diareea, reumatismul, alcoolismul, stresul, insomnia, anemia, bolile endocrine și hepatice. Compoziția uleiului de cătină Uleiul de cătină conține 7 grupe de flavonoide (fiecare grupă conține 7 tipuri), o întreagă colecție de vitamine (A, B2, B6, C, E, K), multiple minerale, microelemente, aminoacizi esențiali și 8 tipuri de caroten.

Mai mult, în compoziția uleiului de cătină se găsesc substanțe anticanceroase, printre care, principii amare, arginină serotonină și SOD – de 4 ori mai mare decât la Ginseng. De asemenea, efectele miraculoase ale cătinei și implicit, ale uleiului de cătină, sunt completate prin substanțele volatile, antisaponificare, sistosterili și carotonoizi. Mod de administrare Doza zilnică pentru adulți este de 10-20 de picături, administrate de 3 ori pe zi, ca atare sau în amestec cu miere de albine. Tratamentul se va urma pe o perioadă de minimum 2 săptămâni și maximum 3 luni.

Întărește sistemul imunitar Uleiul de cătină stimulează și întărește sistemul imunitar. Se iau 30-40 de picături de ulei de cătină, în fiecare zi, simplu sau cu o linguriță de miere. Atenție! Nu se dizolvă în apă. Tratamentul se va urma pe o perioadă de minimum 30 de zile. Sterilitate masculină și feminină, îmbătrânire prematură Puternic vitaminizant E – vitamina tinereții și fertilității, uleiul de cătină relansează activitatea hormonală la femei și bărbați. Se va urma o cură cu ulei de cătină, în care se vor lua câte 30 de picături, de 2 ori pe zi. Adjuvant în diverse dermatoze Stimulează puternic procesele trofice de la nivelul pielii. Se iau câte 30-50 picături de ulei de cătină, de 2 ori pe zi, pe o perioadă de 4-6 săptămâni. Protejează pielea împotriva razelor UV și frigului Se prepară un amestec din 50 de picături de ulei de cătină și o lingură dintr-un unguent obișnuit.

Elimină celulita Bogat în grăsimi bun și acizi grași omega, uleiul de cătină este recomandat în masajul anticelulitic. În fiecare seară se aplică ulei pe zonele afectate de celulită și se masează locul cu ajutorul unui aparat anticelulitic. Ulei de Catina – Miracol Pentru Sanatate Recomandat în tratarea tumorilor exteriorizate Următorul tratament este eficient și în tratamentul lipomilor, protejând părțile corpului expuse frigului (față, mâini și picioare). Se prepară un amestec în părți egale din ulei de cătină și ulei de ricin, cu care se vor unge zonele afectate, de 2-3 ori pe zi. Tratează herpesul, papilloma Un tampon de vată se înmoaie în ulei de cătină și se aplică de 2-3 ori pe zi. Accelerează arderea grăsimilor O lingură pe zi de ulei de cătină, adăugată în salate sau alte preparate, ajută la accelerarea proceselor de ardere a grăsimilor, motiv pentru care este indicat în curele de slăbire.

Ideal pentru sănătatea unghiilor Conținutul ridicat de vitamine întărește unghiile, oferindu-le sănătate, tratându-le pe cele exfolitate, pătate sau cu denivelări. Se masează unghiile și cuticulele cu ulei în fiecare seară sau o dată la 2 seri. Benefic pentru frumusețea și sănătatea părului Pentru îndepărtarea mătreții și sebumului de la nivelul scalpului, este indicat tratamentul cu ulei de cătină timp de 6 săptămâni, care va regenera podoaba capilară, oferindu-i sănătate și frumusețe.