Ești Sănătos

INCREDIBIL! Cum scapi de problema călcâielor aspre și crapate în doar 5 minute!

Călcâiele crăpate sunt o mare problemă pentru orice femeie. Inestetică, problema se poate transforma foarte uşor într-una dureroasă dacă este ignorată..

Cauzele principale care duc la crăparea călcâielor sunt reprezentate de igiena incorectă şi carenţa de vitamine şi minerale dar şi de purtarea frecventă a sandalelor.

Şi problemele de sănătate precum diabetul, eczemele, psoriazisul şi bolile tiroidiene pot duce la uscarea pielii călcâielor. De aici până la crăparea lor nu este decât un pas, dacă nu se acţionează la timp.

Pe lângă problema de ordin estetic, simptomele călcâielor crăpate se pot agrava. Pe lângă piele îngroşată poate să apară mâncărimea, roşeaţa, inflamaţia şi descuamarea. Igiena în astfel de cazuri este esenţială pentru că în cele mai multe cazuri rănile provocate de crăpături vor sângera şi se pot infecta.

Scapă rapid de pielea aspră și crăpată a călcaielor!

Un truc simplu ne învață cum să scăpam rapid de pielea aspra și crăpată a călcaielor folosind bicarbonat de sodiu și lapte. Tot ce trebuie să faci este să îți înmoi picioarele într-un recipient cu lapte, după care să începi să îți masezi călcaiele cu bicarbonat timp de aproximativ 5 minute.

La final, mai lasă câteva minute picioarele în lapte după care tot ce trebuei să faci este să limpezesti cu apă călduță. Vei observa că pielea călcâielor tale va deveni mai fină imediat!

Iată un video în care vei vedea pas cu pas ce trebuie să faci:

Loading...