Ești Sănătos

Dieta militară, regimul cu care slăbești 5 kilograme în doar 3 zile – Uite ce trebuie să mănânci la fiecare masă pentru ca rezultatele să apară rapid

Femeile sunt preocupate de greutatea lor și își doresc să aibă o siluetă perfectă. Multe își doresc să slăbească rapid, dar nu știu ce regim alimentar să adopte.

Ei bine, dacă îți dorești să slăbești rapid și să vezi cum kilogramele dispar pe zi ce trece, o soluție bună este dieta militară. Meniul acestui regim alimentar este destul de variat.

Cum se ține dieta militară?
În timpul acestei diete sunt permise următoarele alimente: sucul de lămâie, mirodeniile, muştarul, apă, cafeaua neagră, ceaiul şi îndulcitorii fără calorii, potrivit girly.ro. Acest proces durează trei zile, însă dacă vrei să ții dieta militară de două ori consecutiv, ține cont că trebuie să faci o pauză de patru zile între repetări.

Ce conține meniul dietei militare?

Ziua 1

Mic dejun: Jumătate de grapefruit, o felie de pâine integrală, o cană de cafea sau ceai şi două linguri de unt de arahide.

Prânz: jumătate de ton, o cană de ceai sau cafea şi o felie de pâine.

Cină: O porţie de carne la grătar combinată cu o cană de fasole verde, o jumătate de banană, o cană de îngheţată de vanilie şi un măr.

Ziua 2

Mic dejun: Un ou, o jumătate de banană şi o felie de pâine integrală.

Prânz: un ou fiert, un borcănel de brânză cottage şi cinci crakers.

Cină: doi cremvursti, o jumătate de cană de morcovi, o cană de broccoli, jumătate de banană şi jumătate de cană de îngheţată de vanilie.

Ziua 3

Micul dejun: o felie de brânză cheddar, cinci crackers şi un măr.

Prânz: un ou fiert şi o felie de pâine integrală.

Cină: o porţie de ton, jumătate de banană şi o cană de îngheţată de vanilie.

Este important ca în perioada în care ții această dietă să faci și sport, cel puțin 30 de minute în fiecare zi. Rezultatele pe care ți le dorești nu vor întârzia să apară.

Loading...