Ești Sănătos

Cum poți opri PE LOC o durere de cap folosind, SAREA? Un truc pe care îl recomandă și medicii!

Durerile de cap si migrenele provoaca un chin pentru toti cei care se confrunta cu ele. Acestea iti pot ruina ziua in numai cateva clipe si nici cele mai puternice pastile nu reusesc sa te scape de ele. Incearca sarea de Himalaya si scapa imediat de durere.

Multe persoane apeleaza la pastile pentru a scapa de migrene, insa pe timp lung creeaza dependenta. In cazul in care devii dependent de ele, in doze mari, acestea pot fi chiar fatale.

Pastilele impotriva durerii sunt o solutie pentru moment, insa stomacul tau va avea de suferit. In timp, vei constata ca nu isi mai fac efectul. Daca si tu te confrunti des cu migrene si cu dureri de cap, poti apela la solutii naturiste.

Natura are raspunsul pentru fiecare problema cu care te confrunti.

Cum scapi de migrene cu sarea de Himalaya
– 1 pahar cu apa
– sucul de la o lamaie
– 2 lingurite de sare de Himalaya.

Consuma acest preparat de fiecare data cand simti ca te doare capul. In numai cateva minute vei simti ca durerea scade, pana dispare definitiv.

Atunci cand cumperi sare de Himalaya alege sare care are nuanta cat mai roz. Aceasta culoare indica faptul ca este bogata in minerale.
Este mai bine sa cumperi sare fina, caci cea sub forma de cristale este mai greu de folosit in mancare. In cazul in care cumperi sare sub forma de cristale, foloseste o rasnita speciala.

Sarea de Himalaya nu este tratata industrial

Sarea de Himalaya contine 84 de minerale, care se regasesc si in organismul uman. Printre ele, se afla litiu, beriliu, carbon, fluor, sodiu, magneziu, cobalt, siliciu, fosfor, sulf, bor, beriliiu, titaniu, vnadiu, crom, mangan sau fier.

Spre deosebire de sarea obisnuita, sarea de Himalaya nu este tratata industrial, este nerafinata. De asemenea, nu are aditivi ori adaos de iod.

Loading...