Ești Sănătos

Taie o LĂMÂIE mărunt şi pune-o la congelator! Efectul ei îţi poate salva viaţa!

Lămâile aduc numeroase beneficii organismului. Și, dacă acestea sunt congelate, atunci beneficiile fructului sporesc. Taie o lămâie mărunt, după care pune-o în congelator. Efectele sunt incredibile și ți-ar putea salva viața.

Lămâile conțin multă apă. De asemenea, sunt bogate în carbohidrați, proteine, lipide, celuloză. În aceste fructe se găsesc săruri organice, sodiu, calciu, potasiu, fier, clor, sulf, fosfor, mangan, cupru. Tot în lămâi se găsesc numeroase vitamine, printre care și vitamina c, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, vitamina E, vitamina D.

În coaja lămâilor se găsește ulei volatil în proporție de 2,5%. De asemenea, aceasta conține lipide simple, săruri ale acidului limonic. Din coaja lămâilor se extrage uleiul de lămâie, care aduce numeroase beneficii sănătății.

În urma unor studii, cercetătorii au ajuns la concluzia că în coaja unei lămâi există de 5, până la 10 ori mai multe vitamine decât în sucul obținut din acest fruct. Coaja lămâii are rolul de a înlătura toxinele din corp.
Potrivit studiilor, lămâia poate reduce numărul celulelor canceroase din organism. Pentru a fi mai eficient, acest remediu poate fi combinat cu bicarbonat de sodiu.

Pentru a beneficia de numeroasele proprietăți ale acetui fruct, tot ce trebuie să faci este să le cumperi, le speli bine, le tai bucăți și le pui în congelator. După ce sunt congelate, pot fi date pe răzătoare sau tocate mărunt. Este bine să se păstreze coaja pentru că, așa cum spuneam mai sus, aduce numeroase beneficii organismului.

Dacă vei consuma lămâi congelate, acestea aduc numeroase benfcii corpului. Nu trebuie decât să le speli, să le pui în congelator și remediul este gata. Este un remediu simplu și eficient. Nu ai nevoie de mult timp pentru a-l prepara, iar rezultatele sunt uimitoare.

Loading...