Ești Sănătos

Fetița de 12 ani adună toți câinii pe care îi întâlnește pe stradă, dar nimănui nu-i vine să creadă ce face cu ei! Nimeni nu poate să-și explice: ,,S-a ridicat și a cerut…” Imagini uimitoare

caini

Lui Agung Dewi, din Bali, îi place să se joace cu câinii. În ultimii doi ani familia ei a salvat de pe străzi mulți câini fără stăpân, și toți au devenit prietenii ei adevărați.

Totul a început atunci când Agung era în spital. Era foarte bolnavă, avea toxiinfecție alimentară severă, era atât de grav încât medicii nu știau dacă va supraviețui. Fata nici nu mai putea mânca!

Dar iată că, într-o zi, tatăl ei, Oka Yasna, a găsit un câine negru fără stăpân, pe stradă. Oka a decis să ia câinele cu el la spital pentru a o înveseli pe fiica lui.

Bărbatul își amintește: ,,I-am zis că i-am adus un câine, am întrebat-o dacă îi place și l-am pus lângă ea”. În exact același moment, fata s-a ridicat în șezut pe pat, a îmbrățișat câinele și a cerut mâncare. După aceea, recuperarea a fost foarte rapidă, și în curând a putut merge acasă. Fata și-a luat și noul prieten cu ea.

Acum ea crede că acel mic cățeluș i-a salvat viața, așa că a început să adopte câini fără stăpân pe care îi găsește pe stradă. Agung hrănește câinii și le găsește adăpost în casa ei. Iar părinții au decis să o sprijine în această acțiune de care nu mulți adulți ar fi în stare!

c1 5 c3 1

Această fată e uimitoare, să sperăm că o va ține tot așa și pe mai departe!