Ești Sănătos

5 suplimente care amplifica activitatea glandei pineale

glanda pineala
Glanda pineala este o glanda endocrina localizata in creier. Se spune despre aceasta ca este sediul sufletului si mai este cunoscuta ca Cel de-al Treilea Ochi. Se crede ca este implicata in atingerea unor nivele de constiinta superioare, actionand ca un portal catre dimensiuni aflate dincolo de realitatea creata de creierele noastre.

Pentru oamenii care cauta sa isi activeze pe deplin potentialul lor spiritual si sa se conecteze la puterea glandei pineale, acestia trebuie sa inceapa prin a-i intari activitatea prin detoxifiere si nutritie adecvata.

Cercetatorii considera ca, la multi oameni, datorita dietei sarace in nutrienti, a alimentelor pline de chimicale si toxine ce provin din mediul inconjurator, precum fluorul din apa potabila, glanda pineala si intregul corp devin expuse la mult mai multe toxine si nano-organisme decat inainte. Acestea formeaza cochilii de calciu in jurul lor pentru a se proteja de sistemul imunitar, ceea ce are ca rezultat calcifierea glanei pineale prin o acumulare de cristale de fosfat de calciu.

Astfel, multi dintre noi avem o glanda pineala complet calcifiata. Aceest lucru nu ne ajuta deloc atunci cand incercam sa accesam capacitatile ezoterice ale acestei glande prin practica de yoga, meditatie, rugaciune, utilizand leacuri de plante precum ayahuasca, sau prin alte metode. Procesul detoxificarii este esential, daca vrem sa exploatam pe deplin capacitatile noastre spirituale.

Iata o lista de suplimente care vor spori activitatea glandei tale pineale, vor ajuta la decalcifierea ei si te vor sprijini in calatoria ta de dezvoltare personala si spirituala. Unele suplimente ofera rezultate similare, deci depinde de tine pe ce combinatie de suplimente alegi sa mergi.

1. Uleiul de oregano si extractul de neem
Atat uleiul de oregano, cat si extractul de neem ajuta la procesul de purificare, contribuind la inlaturarea calcifierii existente inlauntrul glandei pineale. In plus, ajuta la purificarea sistemelor corpului, in special a sistemului endocrin.

Neem-ul este utilizat in India in acest scop de mii de ani. In lumea occidentala, uleiul de oregano este pe cale sa devina o cale holistica de fortifiere a sistemului imunitar. Pe termen lung, ambele suplimente vor actiona ca un antibiotic natural impotriva noilor cochilii de calciu create de nanobacterii.

2. Cacao cruda

Ciocolata organica, in cea mai pura forma, poate ajuta la detoxifierea glandei pineale, datorita continutului ridicat de antioxidanti din cacao. Cacaoa ajuta si la stimularea celui de-al treilea ochi.

3. Superalimentele bogate in clorofila
Suplimentele precum spirulina, chlorella, iarba de grau si algele albastru-verzi sunt exemple de superalimente bogate in clorofila, care ofera beneficii similare consumului de legume cu frunze verzi, dar cu o putere nutritiva mult mai mare intr-o portie mai mica. Aceste suplimente contribuie la decalcifierea glandei pineale, datorita puternicelor proprietati de detoxifiere.

4. Otetul brut din cidru de mere

Un detoxifiant natural, otetul din cidru de mere ajuta la decalcifierea glandei pineale, datorita proprietatilor acidului malic. Acidul malic este un compus organic ce confera fructelor gustul lor acru. Atunci cand este luat ca supliment, sprijina sistemul digestiv si ajuta corpul sa se detoxifieze. Otetul din cidru de mere are multe beneficii pentru sanatate, dintre care multe sunt listate aici: Otetul de mere, minunatele beneficii de sanatate. Asigura-te ca folosesti un produs natural.

5. Alimentele bogate in iod
Multi dintre noi am fost expusi la fluorura de sodiu, datorita fluorizarii apei, si acest lucru a avut ca rezultat calcifierea glandei pineale. Iodul, ce apare natural in plante, precum algele, ajuta la eliminarea fluorurii de sodiu prin urina.

Loading...