Ești Sănătos

5 trucuri cosmetice cu oțet de mere

Fără titlu

Dacă aplici oțet de mere pe piele și observi orice reacție alergică, precum senzații de mâncărime sau înțepături, îndepărtează acest produs cu multă apă și nu-l mai folosi în viitor.

Oțetul de mere este un produs ecologic. Datorită conținutului său ridicat de nutrienți, acesta a fost folosit în medicina naturistă timp de secole. Merită să adaugi anumite trucuri cosmetice cu oțet de mere în rutina ta de înfrumusețare.

În general, acest produs este folosit în gastronomie, dar poate sta și la baza mai multor tipuri de tratamente alternative interne și externe.

Oțetul de mere are numeroase utilizări în gospodărie. Acest fapt se datorează compușilor săi care pot curăța organismul în mod natural. Oricât de greu de crezut ar părea, oțetul de mere poate proteja sănătatea.

Ceea ce multe persoane nu știu este faptul că, printre altele, oțetul de mere este un produs cosmetic natural. Avem la dispoziție diverse moduri de a-l include în rutina noastră de înfrumusețare.

Unul dintre principalele avantaje ale oțetului de mere este faptul că, spre deosebire de tratamentele din comerț, nu este costisitor. Totodată, acesta nu conține substanțe chimice agresive și poate fi aplicat atât pe piele, cât și pe păr.

Citeste continuarea pe dozadesanatate.ro