Ești Sănătos

Informații despre vitamina B12

www mariamarian md1484733935art5 vitamina b12

Vitamina B12 sau cobalamina este esențială pentru ca organismul să funcționeze corect. Află din rândurile următoare tot ceea ce trebuie să știi despre această vitamină și alimentele care o conțin!

Vitamina B12 este esențială pentru corpul uman, deoarece îl ajută să ducă la bun sfârșit mai multe procese importante. De exemplu, ajută organismul să transforme alimentele pe care le consumi în glucoză. Corpul tău are nevoie de glucoză pentru a transforma alimentele în energie. Descoperă în cele ce urmează mai multe informații despre vitamina B12!

Alătură-te nouă pentru a descoperi tot ce trebuie să știi despre vitamina B12, numită și cobalamină. Îți vom spune ce face și îți vom recomanda, de asemenea, câteva alimente care o conțin. Continuă să citești pentru a afla toate detaliile!
Informații despre vitamina B12

Vitamina B12 este o vitamină solubilă în apă, care este foarte importantă pentru formarea celulelor sanguine, a metabolismului celular, a funcției nervoase și a producției de ADN. De asemenea, ajută la prevenirea anemiei megaloblastice.

Citeste continuarea pe dozadesanatate.ro