Ești Sănătos

Iată cum se scot petele galbene de transpirație

75 388x220 1

Pete galbene scoase cu bicarbonat de sodiu
Amestecă patru linguri de bircarbonat de sodiu cu un sfert de ceașcă de apă rece și fă o pastă cu cele două ingrediente. Cu o perie curată – o periuță de dinți pe care nu o mai folosești sau o perie de unghii – și freacă zona îngălbenită cu pastă din plin. Lasă să acționeze o oră, apoi spală hainele la mașina de spălat, cu apă rece sau cel mult călduță.

Vodka împotriva petelor galbene
Fă o soluție din părți egale de apă și vodkă, apoi lasă bluza pătată la înmuiat. După o oră, poți freca zonele îngălbenite cu o periuță, apoi mai lasă bluza încă o oră la înmuiat. După ce trece timpul, clătește-o cu apă rece și las-o să se usuce. După ce s-a uscat complet vei vedea rezultatele.

Îndepărtează petele galbene cu aspirină
Sparge o pastilă de aspirină și lasă bucățelele să se dizolve într-un pahar cu apă caldă. După ce s-au dizolvat complet, toarnă soluția într-un lighean mic și lasă bluza pătată la înmuiat. Dacă ai nevoie de mai multă soluție, păstrează cantitățile. După ce a stat trei ore la înmuiat, poți spăla bluza ca în mod normal. Dacă petele nu au fost îndepărtate complet, poți repeta procesul până ce bluza este curată.