Ești Sănătos

Sulful, cel mai bun cosmetic din lume. Toate femeie trebuie să știe!

sulful1 1578644632

Iată adevărul: toate femeile vor să arate frumoase și tocmai de aceea sunt mereu în căutarea produselor cosmetice care să le ajute să-și mențină frumusețea cât mai mult timp cu putință. Evident că, în farmacii sau magazinele cu cosmetice, sunt comercializate nenumărate astfel de produse, însă, ce nu știm mulți dintre noi este faptul că […]

Iată adevărul: toate femeile vor să arate frumoase și tocmai de aceea sunt mereu în căutarea produselor cosmetice care să le ajute să-și mențină frumusețea cât mai mult timp cu putință. Evident că, în farmacii sau magazinele cu cosmetice, sunt comercializate nenumărate astfel de produse, însă, ce nu știm mulți dintre noi este faptul că sulful reprezintă cu adevărat cel mai indicat nutrient din alimentație și cel mai bun cosmetic din lume.

Specialiștii spun că, datorită abilității sale de a construi și reconstrui colagenul și keratina, sulful ne face părul, unghiile și pielea să strălucească și să radieze de sănătate.

De asemenea, sulful reglează echilibrul sodiu/potasiu din interiorul și din afara celulelor, determinându-le astfel să fie mai permeabile și mai capabile să absoarbă nutrienți și să elimine toxinele. Totodată, sulful ajută la evitarea durerii și a inflamațiilor, prin favorizarea eliminării toxinelor în afara celulelor.

Astfel, de fiecare dată când toxinele sunt eliminate din celule, este eliminată și o cantitate de sulf care neutralizează toxina. Sulful este un element vital în detoxifiere. Mai mult decât atât, sulful oferă pielii o nuanță plăcută și creează un lustru, care aduce cu sine o anumită eleganță.

Dacă doriți să vă luați sulful din alimente, cele mai recomandate sunt usturoiul, ceapa, ridichile, cartofii, varza, salata verde, castraveții, gălbenușul de ou, carnea slabă de vită, fasolea uscată și peștele.

CITESTE MAI DEPARTE