Ești Sănătos

1 linguriță pe zi și grăsimea va dispărea!

Aceasta este o rețetă uimitoare de pierdere în greutate. Ea nu numai că arde grăsimile în cavitatea abdominală și elimină excesul de apă din organism, dar este, de asemenea, și foarte folositor pentru funcția cerebrală, memorie, auz și văz. Ea este deosebit de eficientă în combinație cu exercițiile cardio și antrenamentele regulate.

Ingrediente: 125 g hrean 4 lămîi 2 cm. rădăcină proaspătă de ghimbir 3 linguri de miere 2 linguri de scorțișoară Mod de preparare: Folosind un robot de bucătărie, amestecați hreanul și ghimbirul. Stoarceți lămâile și adăugați sucul la hrean și ghimbir. Amestecași încă 3 minute.

Adăugați scorțișoara și mierea și amestecați până cînd obțineți un sirop. Păstrați amestecul într-un borcan de sticlă. Luați cîte o linguriță de două ori pe zi, înainte de mese sau antrenament. Consumați siropul timp de 3 săptămîni. De ce hreanul e bun pentru sănătate? Hreanul îndepărtează bacteriile care provoacă dizenteria, salmoneloza, tuberculoza și mulți paraziți în organismul omului. El îmbunătățește funcțiile digestive din organism stimulînd secreția stomacului și a intestinelor și a enzimelor pancreatice. Această rădăcină este extrem de benefică pentru ficat, inimă și circulația sangvină; în plus, este un diuretic bun și ajută la reumatism.

Loading...