Ești Sănătos

PLANTE de un imens ajutor în HEPATITĂ virală – sprijină tratamentul alopat clasic şi completează lipsurile acestuia

Hepatitele virale reprezintă un grup de afecţiuni caracterizate prin alterarea funcţiei hepatice, ca urmare a multiplicării unor virusuri în celulele acestuia. Ȋndeosebi hepatita de tip B si hepatita de tip C sunt extrem de greu de tratat, având consecinţe asupra sănătăţii, pe termen mediu şi lung, extrem de grave. În acest context, medicina naturistă este de un real ajutor, întrucât sprijină tratamentul alopat clasic şi, foarte important, completează adesea lipsurile acestuia. Armurariul Campion absolut în lupta cu toate tipurile de hepatită virală, A, B şi C, armurariul este utilizat ca tratament de susţinere în boli inflamatorii cronice ale ficatului şi în ciroză, pentru afectarea toxică a ficatului. Principiile active ale plantei modifică şi întăresc structura membranelor exterioare ale celulelor hepatice, prevenind pătrunderea toxinelor în ficat, stimulând capacitatea regenerativă a acestuia, precum şi formarea de noi celule hepatice.

♣ Se iau 4 linguriţe de pulbere din seminţe de armurariu pe zi, în cure de 6 luni, cu pauză de 3 săptămâni. Lemnul-dulce Administrarea plantei reduce riscul apariţiei cirozei şi a cancerului hepatic (complicaţii frecvente ale hepatitei B şi mai ales C), inhibând şi, în unele cazuri, distrugând virusurile care produc hepatită.

♣ Se ia câte o jumătate de linguriţă de pulbere, de 4-6 ori pe zi, în cure de câte 20 de zile, cu 7 zile de pauză. Frunze de anghinare Frunzele de anghinare menţin şi refac structura normală a ficatului, susţin activitatea hepatică şi combat complicaţiile tuturor formelor de hepatită. Se administrează sub formă de infuzie combinată: Reţetă: 3 linguriţe de plantă uscată şi mărunţită se lasă să stea într-un sfert de litru de apă călduţă de seara până dimineaţa, când se filtrează; maceratul se păstrează deoparte, iar planta rămasă după filtrare se opăreşte cu încă un sfert de litru de apă clocotită şi se lasă să se răcească până ajunge la temperatura camerei; infuzia astfel obţinută se filtrează şi se combină cu maceratul pus deoparte anterior, obţinându-se aproximativ 2 pahare de preparat.

Loading...