Ești Sănătos

Ce ar trebui să EVIȚI în viață în funcție de LUNA NAȘTERII

În fiecare an, în luna nașterii tale, există lucruri pe care ar fi bine să le eviți. Iată la ce ar trebui să fii atent:

Ianuarie

Persoanele născute în Ianuarie au mai multe șanse de a avea epilepsie, bolile Alzheimer și Crohn comparativ cu cei născuți în celelalte luni. Potrivit oamenilor de știință, acest lucru se datorează faptului că nu sunt expuși suficient la razele soarelui. Dacă te-ai născut în Ianuarie trebuie să eviți să urmezi aceeași rutină! Trebuie să înceapi să descoperi lucruri noi în viață!

Februarie

Deficiența luminii solare în timpul sarcinii și în primele luni după naștere ar putea duce la tulburări de somn precum narcolepsia. Oamenii de știință au concluzionat că este foarte important ca un copil să fie expus la razele soarelui în cantități adecvate. Mai ales mama în timpul sarcinii. Tulburările de somn nu le permit să funcționeze corect în timpul zilei. Dacă ești născut în Februarie trebuie să nu ai așteptări ridicate de la oameni! Este important să știi că nimeni și nimic este așa cum ți-ai imaginat și acest lucru este normal.

Martie

Când mamele nu primesc suficientă lumină solară în timpul sarcinii, se întâmplă de obicei ca bebelușii să nu aibă vitamina D. Deficiența acestei vitamine particulare împiedică dezvoltarea respiratorie, făcându-i mai sensibili la astm. Deficitul de vitamina D ar putea afecta, de asemenea, dezvoltarea creierului, făcându-i pe copii mai înceți când vine vorba de înțelegerea conceptelor. În Martie, trebuie să renunți la obiceiurile vechi. Trebuie să-ți aminteaști că ești pe drumul cel bun și că nu ar trebui să fii legat de trecut.

Aprilie

Potrivit lui George Ebers, expert în anotimpuri de la Universitatea Oxford, totul se reduce la lumina soarelui din timpul sarcinii. Lipsa acesteia duce la deficiența de vitamina D și este posibil ca genele copilului să nu fie echilibrate. Pe lângă asta, copiii sunt predispuși la autism sever, depresie psihologică și tulburare afectivă sezonieră. De asemenea, este mai probabil să fie alcoolici. În această lună, trebuie să elimini negativitatea din viața ta. Îndepătează-te de oamenii negativi din viața ta.

Mai

Russell Foster, un om de știință de la Universitatea Oxford, a declarat că lumina soarelui primită în timpul sarcinii este strâns legată de stadiile de dezvoltare din uter. Mai multi bebeluși născuți în luna Mai sunt mai predispuși la diabet si glaucom, o altă boală legată de vedere. În această lună, trebuie să fii mai conștient de puterea ta. Trebuie să înveți să spui NU și să te aperi în orice situație.

Iunie

A fi un copil al verii are avantajele sale. Persoanele născute în luna iunie sunt mai expuse la razele soarelui în uter și chiar după naștere. Din păcate, nu este la fel pentru toată lumea, deoarece dacă copilul nu era expus la Soare în stadiile incipiente de dezvoltare, după naștere, este mai predispus la probleme de vedere. Vei vedea că unii copii poartă ochelari, în ciuda faptului că s-au născut vara. În această lună, dacă te-ai născut în Iunie, trebuie să eviți să fi pasiv agresiv! Ar trebui să fii atent să nu fii iritat așa de ușor.

Iulie

Cei născuți în Iulie sunt foarte asemănători celor Născuți în Iunie. Cu toate acestea, este mai probabil ca primii să aibă mai multă dopamină, care este responsabilă pentru fericire. Acest lucru are ca rezultat un nivel de fericire mai ridicat și o perspectivă destul de pozitivă asupra vieții. În această lună, trebuie să eviți să te lași condus de instinct.

August

Oamenii de știință cred că persoanele care s-au născut în luna August sunt susceptibile de a avea un proces de învățare lent. Sunt de obicei cei mai tineri din clasa lor și nu pot să țină pasul cu ritmul. Institutul britanic pentru Studii Fiscale a declarat că există cel puțin o șansă de 30% ca acești copii să fie cunoscuți ca fiind cei problematici. În această lună, dacă ești născut în August trebuie să eviți să te neglijezi. Trebuie să înceapi să ai grijă de propriile tale nevoi.

Septembrie
S-ar putea să fie liniștiți și compromițători, dar aceștia sunt cei care sunt capabili să înțeleagă cu ușurință conceptele și să fie foarte buni la ele. Se spune că oamenii născuti în această lună au mai mult succes în viață.. Potrivit oamenilor de știință, aceștia sunt cei cu performanțe înalte. În această lună, dacă te-ai născut în Septembrie trebuie să eviiți amânarea lucrurilor!

Octombrie

Despre persoanele născute în luna octombrie, se spune că primesc cantitatea ideală de raze de Soare în timpul sarcinii mamei, dar și în primele etape de dezvoltare după naștere. Drept urmare, oamenii de știință au afirmat că născuții din Octombrie trăiesc cel mai mult, în comparație cu cei născuți în primăvară. Pentru a fi exacți, aceștia trăiesc în medie de 160 de zile mai mult. Dacă te-ai născut în Octombrie, trebuie să eviți ca în această lună să ignori sarcinile, în loc să depui mai mult efort.

Noiembrie

Într-un studiu din 2005, câțiva oameni de știință suedezi au concluzionat că persoanele născute în această lună nu au dopamină, o substanță chimică responsabilă cu fericirea. Ca urmare, este mai probabil să fie pesimiști în fiecare aspect al vieții lor. Lumina solară joacă de fapt un rol important în producerea dopaminei în creier după naștere. Acest studiu a stabilit că născuții din noiembrie se simt ghinioniști.. În această lună, Trebuie să eviți să faci din nou aceeași greșeală. Trebuie să fii mai pozitiv și să ai încredere în tine.

Decembrie

Cei născuți în Decembrie au mai multe șanse să întâmpine probleme de sănătate pe termen lung, cum ar fi alergii sau probleme psihologice cum ar fi tulburarea bipolară deoarece s-au născut în timpul iernii. Lipsa soarelui în timpul sarcinii și primele câteva luni după naștere este foarte importantă pentru dezvoltarea generală a unui copil. Dacă te-ai născut atunci, în Decembrie evită să fii atent la ce fac cei din jurul tău și să-ți urmezi propriul curs al vieții.

Loading...