Ești Sănătos

Asistentă medicală din Spania, mesaj disperat după ce a văzut cu ochii ei nenorocirile provocate de coronavirus. „Nu sunt paturi, nu sunt aparate, nu este personal, staţi în case”

Au început să apară imagini dramatice şi din Spania, după ce epidemia de coronavirus a început să cauzeze moartea a sute de oameni pe zi. Astfel, o asistentă medicală din sistemul medical din Spania a lansat un mesaj disperat către omenire.

Asistentă medicală din Spania, mesaj disperat după ce a văzut cu ochii ei nenorocirile provocate de coronavirus
Spania trăieşte un adevărat coşmar cauzat de epidemia de coronavirus. Sunt înregistraţi sute de morţi în fiecare zi, sălile de terapie intensivă au devenit neâncăpătoare, iar cadrele medicale, suprasolicitate şi speriate fac declaraţii cutremurătoare.

Astfel, o asistentă din sistemul de sănătate din Spania a făcut un apel disperat către cetăţenii Spaniei şi nu numai. Femeia, care a văzut cu ochii ei nenorocirile provocate de coronavirus, sfătuieşte oamenii să stea în case. Să nu contribuie la răspândirea infecţiei.

Asistenta sfătuiește oamenii să stea în case
„Rămâi acasă. Te rog să nu ieși afară! Nu profitați de faptul că aveți câine și trebuie să-l scoateți la plimbare la doi kilometri de casă! Scoateți-l la ușă să-și facă nevoile!

Nu profitați de faptul că puteți ieși la cumpărături și nu vă faceți cale pentru a ajunge acolo în fiecare zi sau de mai multe ori pe zi. Este foarte greu ce va veni! În spital nu sunt paturi, nu sunt aparate, nu este personal, nu mai există echipamente de protecție.

După zece ore, ies așa: cu fața asta și cu lacrimi. Așa că vă rog stați acasă. Voi, care puteți s-o faceți, stați acasă!„, a spus femeia, asistentă medicală la un spital din Spania.

Loading...