Ești Sănătos

O pacientă de la Spitalul din Suceva rupe tăcerea: Lumea moare din cauza medicilor! Ești ținut aici până nu mai poți!

O pacientă de la Spitalul din Suceava rupe tăcerea și vorbește despre modul în care cadrele medicale au grijă de bolnavii din spital. Femeia în vârstă de 48 de ani se plânge că nu primește medicamentele la timp, mâncarea este puțină, iar medicii nu le acordă atenție bolnavilor.

Laura Pîrlog a făcut public pe contul de Facebook înregistrearea cu pacienta în cauză.

”Situația nu e prea bună. Mâncarea se dă foarte târziu, la 11:20 a fost micul dejun. A fost puțină de brânză, o felie de parizer, două felii de pâine și o ceașcă de ceai. Aseară am mâncat ultima dată la ora 18:00, o lingură de piure de cartofi și o chifteluță.

Apă nu avem, beau de la chiuvetă. Nu am de unde să iau. Măști nu ne dă. M-am dus eu și mi-am cerut pastilele. Am cerut o perfuzie și m-a refuzat. De dimineață cer și eu ceva să mă întărească, să mă țin pe picioare și n-am primit. Tot așa, că nu e personal. Țipă la tine direct. Eu m-am dus să cer pastilele, nu a venit nimeni. Cu chiu cu vai mi le-au dat.

marcel vela taiere ilegala paduri
Vela: Pentru voi, care vă gândiți că puteți tăia ilegal din pădurile țării, vă spun răspicat: opriți-vă!
Ieri ne-au dat pastilele la 6:00, acum ni le-a dat la 2:00, mi-a zis să le iau pe toate trei deodată. Aici se moare din cauza lor, nu din cauza oamenilor. Omul vine cum vine. Ești ținut aici până nu mai poți. Când nu mai poți, îți pune ori aparatul de aer, ori te duce cine știe pe unde.

Spitalul este echipat cu saci. Din donații. Am cerut o mască și normal că nu mi-a dat. Dacă se moare aici se moare din cauza lor.”, a declarat pacienta.

Oameni buni, rar vin cu rugaminti online, ba chiar incerc sa stau departe de subiecte fierbinti, las oamenii care chiar se pricep sa comenteze. Dar acum tremur de nervi si am nevoie de sustinerea voastra, adica share si orice idee de cum putem ajuta. De la 14.00 stau cu aceasta inregistrare cu matusa prietenei mele care povesteste cum sunt tratati in spitalul de la Suceava, pacientii cu Covid. Doamna are 48 ani, nu are alte afectiuni, internata ieri, cu toate simptomele. Primesc mancare super putina, pastilele se duc singuri sa si le ceara cand nu mai pot de durere, apa nu au decat de la robinet (si i se face rau de la ea, mi a zis :() iar pachetul trimis de familie nu a putut ajunge la ea, din motive de siguranta… Are copii care o asteapta acasa, psihicul ei e la pamant, nu poate lupta in conditiile astea. Las video-ul mai jos, in speranta ca putem ajuta cumva, nu stiu… sau schimba lucrurile si MACAR vor fi hraniti corespunzator! De ce il postez abia acum: acum am obtinut acordul ei, ii era frica sa nu cumva sa se afle cine este si sa o trateze si mai rau… 🙁 Share, pls! Multumesc!

Publicată de Laura Pîrlog pe Marţi, 31 martie 2020

Loading...