Ești Sănătos

“Cafeaua de pătrunjel” a dr. Virgiliu Stroescu – Protejează căile respiratorii și plămânii, ficatul, rinichii și intestinul de radicalii liberi, de apariția mutațiilor și a cancerului

Doctorul nutriționist Virgiliu Stroescu este supranumit „apostolul alimentației sănătoase”, fiind medicul nutriționist al multor componenți ai Lotului Olimpic Român.

Reputația lui Virgil Stroescu, de nutriționist, a fost confirmată de colaborarea sa cu sportivi români de performanță. Doctorul împărtășește întreaga sa experiență prin ședințe de consiliere în nutriție și în stil de viață.

„Cafeaua lui Virgil” este o licoare miraculoasă, o rețetă de succes a medicului nutriționist. Studiile făcute la Universitatea din Ankara, Turcia recomandă următoarea combinație, mai ales în cazuri de infecții recidivante sau în caz de imunitate slăbită. Iată de ce ingrediente este nevoie și cum se prepară:

Ingrediente necesare:

O jumătate de litru de apă
Două legături de pătrunjel proaspăt
O lingură de miere de albine
O lămâie bio
O lingură de ulei de măsline

Mod de preparare:

În vasul unui blender se pune pătrunjelul spălat și tocat, mierea, zeama de lămâie, apa și uleiul de măsline și se amestecă foarte bine.

Mod de administrare:

Se bea zilnic, câte o cană de cafea de pătrunjel.

Doctorul nutriționist spune „Când bei un pahar de acesta, indiferent de cât de obosit ești și cât de trist ești, și amărât, simți întâi un fel de zguduitură în corp, se ridică părul și, după un sfert de oră, jumătate de oră, ești ca și cum te-ai fi sculat din somn”.

Frunzele de pătrunjel, pe lângă cele opt vitamine, mai conține și alte substanțe care au rolul de a preveni degenerarea ADN-ului și îmbătrânirea celulelor. Aceste substanțe sunt clorofila, ftalidele, flavonoidele etc. )

Vitamina A, C, vitamina B12, luteolina și clorofila din frunzele de pătrunjel au capacitatea de a stimula producția de celule ale sistemului imunitar și de a le activa pe cele existente.

Pătrunjelul

-stimulează și echilibrează energia organelor, în acest fel îmbunătățindu-le capacitatea de asimilare și de utilizare a nutrienților

-protejează căile respiratorii și plămânii, ficatul, rinichii și intestinul de radicalii liberi, de apariția mutațiilor și a cancerului

-ajută la neutralizarea efectelor nocive ale tutunului și alcoolului

-este un bun stimulent al sistemului nervos

-amestecat cu zeamă de lămâie și ulei de măsline, activează puternic sistemul imunitar, combătând în mod direct foarte multe specii de bacterii și de ciuperci parazite.

Loading...