Ești Sănătos

ULTIMĂ ORĂ! Angela Similea a pierdut lupta! Vestea a căzut ca un trăsnet astăzi

g

Regina muzicii ușoare românești a trecut printr-un șir de evenimente triste. Averea lăsată în urmă de fostul soț, Victor Surdu, a fost cea pentru care s-a luptat în toți aceștia ani. Angela Similea a pierdut mai multe proprietăți și persoane dragi pe parcursul proceselor. Cântăreața Angela Similea s-a judecat aproape trei ani cu fostul ei […]

Regina muzicii ușoare românești a trecut printr-un șir de evenimente triste. Averea lăsată în urmă de fostul soț, Victor Surdu, a fost cea pentru care s-a luptat în toți aceștia ani. Angela Similea a pierdut mai multe proprietăți și persoane dragi pe parcursul proceselor.

Cântăreața Angela Similea s-a judecat aproape trei ani cu fostul ei cumnat pentru un bun pe care l-a deținut regretatul soț al cântăreţei. Terenul care i-a adus pe muchie de cuțit este unul de 6.400 de metri pătrați și se află în localitatea Bârnova, județul Iași.

Cel care a deschis inițial procesul a fost chiar cumnatul doamnei muzicii românești. Gabriel Surdu a cerut instanței ieșene să îi recunoască dreptul de proprietate vizavi de teren, dar și a unor construcții de pe acesta.

Fratele lui Victor Sursu a câştigat procesul
Din motivarea Judecătoriei reiese faptul că Gabriel Surdu a avut câștig de cauză, după ce autorităţile au considerat că terenul disputat fusese primit drept moștenire de Victor Surdu de la părinții săi.

„Fiind dobândit de defunct prin succesiune de la mama sa, acesta este un un bun propriu, şi nu un bun comun, întrucât bunurile provenite din moştenire sunt bunuri proprii ale soţului moştenitor. Astfel, pârâtul Similea Angela nu deţine, cu titlu de bun propriu, nicio cotă-parte din bun, prin bun înţelegându-se cota-parte ideală şi abstractă de 1/3 din dreptul de proprietate asupra bunurilor care formează obiectul acestui litigiu“, se arată în motivaţia instanţei.

Angela Similea, povești de dragoste
„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi.

La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură” în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere”, a declarat Florin Piersic cu ceva timp în urmă.

CITESTE MAI DEPARTE