Ești Sănătos

Cum să ștergi 10 ani de pe chip! Masca din trei ingrediente care face furori acum în lume

Cum să ștergi 10 ani de pe chip? Japonezele știu, iar acum dezvăluie secretele frumuseții tenului lor și celorlale femei. O mască de față compusă din trei ingrediente naturale simple îți va reda numaidecât strălucirea pierdută a tenului.

Se știe că japonezele sunt renumite pentru aspectul mult mai tânăr al chipului lor. Nu au descoperit tocmai elixirul tinereții, secretul constă în aplicarea cu regularitate a unei măști naturale, care face acum furori în întreaga lume.

[rssposition position="1584607715" template="lista"]

Orezul, aliment excepțional prin virtuțile sale terapeutice relevate încă din Antichitate, îl reprezintă unul dintre ingrediente, apoi mierea și smântâna îi completează și chiar îi sporesc efectele.

Masca japoneză cu orez pentru față

Pentru prepararea acestei măști, ai nevoie de:

3 linguri de făină de orez,

2 lingurițe de miere,

1 linguriță de smântână.

Frumusețea gheișelor, vestită în toată lumea de generații, se datorează chiar acestui amestec minune care făcea ca timpul să stea în loc pentru ele.

Amestecă ingredientele de mai sus într-o soluție omogenă, aplică masca pe față, gât și decolteu. Lasă să acționeze timp de 30 de minute, după care clătește-te cu apă caldă, de preferat apă minerală.

Acest tip de tratament se recomandă tuturor tipurilor de piele și se efectuează o dată la șapte zile.

Cum să scăpați de riduri la 30, la 40 și la 50 de ani

Secretul pielii perfecte a fost descoperit înainte ca regina Cleopatra să înceapă a face băi cu lapte. Fața are nevoie, mai mult decât oricare altă parte a corpului, de exfoliere, protecție, hidratare, deoarece vârsta lasă amprente în primul rând pe fața noastră.

Echipa noastră respectă și susține metodele naturale de îngrijire și întinerire. Cu ajutorul măștilor și a cremelor pregătite acasă, îi veți oferi pielii nutrienții necesari și veți amâna pentru o lungă perioadă apariția primelor semne ale trecerii anilor.

Mască anti-rid pentru față

Există e legătura directă între gelatină și colagen: primul rezultă din prelucrarea celui de-al doilea. Având în vedere că elasticitatea pielii noastre depinde de colagen, puteți include gelatina în alimentația dumneavoastră pentru flexibilitatea articulațiilor și a țesuturilor, dar aplicând-o pe piele…

Vă prezentăm pe scurt care sunt beneficiile gelatinei.

— pătrunde adânc în piele, o regenerează și o face mai fermă

— uniformizează culoarea tenului (gelatina are o proprietate de albire)

— normalizează activitatea glandelor sebacee, ajută în caz de erupții cutanate și acnee

— netezește ridurile fine

— hrănește pielea iar dacă veți adăuga aloe sau miere nu veți mai apela, în genere, la serviciile cosmetologilor

— curăță porii

Pentru a vă pregăti un „cocktail de colagen” pentru față, aveți nevoie de foarte puține ingrediente.

Veți avea nevoie de:

— gelatină uscată – 1 linguriță

— glicerină (se găsește în farmacii) – 1 linguriță

— miere – 1 linguriță

— apă – 12 lingurițe

1. În primul rând va trebui să dezinfectați toate vasele pe care le veți utiliza.

2. Turnați peste gelatină cu 10 lingurițe de apă fierbinte și lăsați-o să se umfle. Este mai bine să faceți acest lucru într-un vas pe care-l veți pune apoi pe baia de aburi.

3. Puneți gelatina pe baia de aburi până când se vor dizolva complet toate granulele. Apoi strecurați-o printr-o sită. Aceasta va fi baza măștii.

4. Adăugați apoi peste gelatina rece mierea și glicerina diluată în două lingurițe de apă. Amestecați încontinuu.

Gata! Rămâne doar să puneți masca în borcănașe și vă bucurați de rezultate. Acest amestec se poate păstra timp de cel mult o lună, dar îl puteți folosi în fiecare zi.

Cum să aplicați masca corect

Un alt aspect important este modul de aplicare a unui produs anti-rid. Iată câteva sfaturi utile despre cum să procedați.

— Aplicați crema numai pe pielea curată.

— Mișcarea degetelor în timpul aplicării trebuie să meargă strict pe liniile de masaj: de la vârful nasului la bază, de la mijlocul frunții spre tâmple, de la bărbie spre urechi, de la buza superioară spre mijlocul urechii.

— După aplicare este mai bine să stați culcată timp de 20 de minute și să vă relaxați, cel puțin așa că ne recomandă persoanele care practică aplicarea măștilor de față. Se crede că astfel gelatina fixează pielea.

— Excesul de cremă ar trebui doar să fie șters cu un șervețel.

Utilizarea regulată a acestui produs va da rezultate bune chiar după o săptămână. Pielea va deveni mai elastică, iar conturul feței va deveni mai clar. Încercați această metodă a noastră și împărtășiți, în comentarii, impresiile despre rezultatele obținute!

Loading...

Parteneri:

[rssposition position="1584609128" template="doua-coloane"]