Ești Sănătos

REACȚIE. Olivia Steer: „De ce românii ar fi atât de proști încât să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus?”

102667982 3143148089055994 6634353716327612416 n

Olivia Steer, fosta vedetă Pro Tv și soția prezentatorului Andi Moisescu, revine cu o nouă postare legată de vaccinuri.

Declarația survine în contextul în care premierul Ludovic Orban a spus că este de acord cu vaccinarea obligatorie, iar ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a precizat că Ministerul Sănătății se pregătește să cumpere milioane de doze de vaccin antigripal.

Olivia Steer: „Vaccinul antigripal produce coronavirus”
Steer scrie pe Facebook că vaccinul antigripal „produce coronavirus” și dă exemplu un studiu în acest sens.

„Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl înțeleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el.

Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus (vezi studiul de mai jos), ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2”, este mesajul postat de Olivia Steer.

Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl inteleg. Tătaru dă…

Publicată de Olivia Steer pe Joi, 4 iunie 2020

Vedeta l-a lăudat pe Djokovic după ce starul s-a opus vaccinării obligatorii
Olivia Steer a reacționat imediat la știrea că jucătorul de tenis Novak Djokovic se opune unei eventuale vaccinări obligatorii și a distribuit pe pagina ei această informație. Vedeta a postat un link cu știrea în limba engleză, dar a ținut să pună și traducerea în limba română.

„Pun traducerea titlului de articol, apărut în News 18 – Sports, pentru cei care nu știu engleza bine și las linkul aici, pentru mai multe informații (traductibile cu Google Translate):

„>: Djokovic este împotriva vaccinării obligatorii”, a postat Olivia Steer pe Facebook.

Soția lui Andi Moisescu s-a împotrivit mereu vaccinării, ba chiar a intrat într-o polemică cunoscută cu medicul pediatru Mihai Craiu, încercând să-l convingă pe acesta că vaccinurile sunt nocive.

Celebrul jucător de tenis Novak Djokovic a declarat luni că nu ar vrea să fie forțat să se vaccineze.