Ești Sănătos

A zdrobit o aspirina, a amestecat-o cu citrice, apoi a pus-o in par. Ce efect a avut dupa cateva ore

7

Aspirina poate fi folosita nu doar pentru tratarea durerilor de cap, ci si pentru frumusetea de zi cu zi. Da, acidul salicilic din aspirina are efecte puternice antiinflamatoare si devine un remediu bun pentru tratarea tenului si a parului.

Totodata, aspirina previne modificarile de culoare ale parului, cauzate de soare sau imbatranire. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai la tine o aspirina si anumite ingrediente. Zdrobeste o pastila de aspirina pana se face praf si amesteca cu citrice (lamaie sau grapefruit) pana se formeaza o pasta omogena. Aplica aceasta masca pe fata pentru tratarea acneei si a punctelor negre.

Pentru tratarea tenului uscat din cauza frigului iernii, foloseste aspirina zdrobita impreuna cu ulei de masline si/sau miere de albine pentru a-ti face o masca de fata care sa combata efectele gerului.

Daca ai un ten uleios, foloseste aspirina in combinatie cu produse lactate (iaurt simplu, smantana sau lapte).

Pentru a reda culoarea parului, foloseste 8 pastile de aspirina pentru 500 ml de apa si spala-te cu aceasta noua solutie pe cap. Nu te clati imediat ci lasa solutia circa 15 minute sa actioneze.