Ești Sănătos

A amestecat apă fierbinte cu bicarbonat de sodiu, a aplicat pe față, după care a mers la culcare! A doua zi a rămas uimită!

apa bicarbonat par fata

Îndepărtarea părului facial poate fi o adevărată corvoadă, atât pentru femei cât și pentru bărbați!

În cazul femeilor, dacă glandele secretă prea mult testosteron, se pot confrunta cu dereglări menstruale și creșteri excesive de păr. Această disfuncție se numește sindromul ovarelor polichistice.

Alte motive pentru care femeile se confruntă cu păr facial în exces sunt: efectele adverse ale medicamentelor, obezitatea sau cancerul ovarian. Nu vă faceți griji, există metode pentru îndepărtarea eficientă a părului!

Bicarbonatul de sodiu!
Prepară un amestec din o lingură bicarbonat de sodiu și 200 ml apă fiartă. Amestecă bine și lasă preparatul să se răcească. Îmbibă vată în acest preparat, așteaptă puțin, după care aplică pe zonele cu probleme. Lasă să acționeze peste noapte, după care îndepărtează vata și aplică o cremă hidratantă.

După doar 2-3 aplicări, vei scăpa de părul nedorit!
Ulei de urzică
Această rețetă este utilizată încă din secolul 17, pentru îndepărtarea părului nedorit.

Iată despre ce este vorba:

În 3 ml de ulei vegetal, adaugă 3 linguri ulei de urzică și lasă la macerat souă săptămâni. Aplică acest preparat pe zonele cu probleme și lasă să acționeze 30-45 de minute.

La final, clătește cu apă călduță și săpun. Repetă până când părul începe să cadă.
Usturoi
Stoarce zeama de la câțiva căței de usturoi, aplică pe piele și lasă să acționeze timp de 30 de minute. Îți recomand să aplici chiar și de 3-4 ori într-o zi pentru a îndepărta părul mai repede. La final, clătește cu apă călduță și săpun. Repetă procedura până când părul a dispărut complet!