Ești Sănătos

Albirea dintilor cu bicarbonat si folie de aluminiu: iata ce pasi trebuie sa urmezi!

istock 000060890016 medium.jpg cut

Iti doresti un tratament pentru albirea danturii, insa nu te incanta faptul ca ar trebui sa iti dai bugetul peste cap ori sa folosesti produse cu substante chimice? Avem o solutie inedita pentru tine. Incearca albirea dintilor cu bicarbonat de sodiu si folie de aluminiu! Rezultatul te va incanta!

Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru a avea dinti mai albi si mai stralucitori!

Bicarbonatul de sodiu este recunoscut pentru proprietatile lui in tratamentele de albire a danturii si nu numai. Poti sa apelezi si tu la ajutorul lui daca ai pete pe dinti ori dantura este ingalbenita din diverse motive.

Probabil te intrebi ce legatura are folia de aluminiu cu tratamentul de albire a dintilor cu bicarbonat de sodiu, insa vei intelege imediat rolul ei.

Ai nevoie de: doua benzi mici de folie de aluminiu, doua lingurite de bicarbonat de sodiu, putina pasta de dinti.

Amesteca bicarbonatul de sodiu cu pasta de dinti pana obtii o compozitie omogena. Dupa aceea, intinde mixul obtinut pe bucatile de aluminiu, pe care trebuie sa le aplici pe dinti. Aranjeaza-le astfel incat sa iti „impachetezi” dintii in ele. Pentru a obtine rezultatele dorite, stai cu aceste benzi pe dinti in jur de 30-60 de minute.

Dupa ce trece timpul indicat, desfa benzile si clateste-ti bine gura. Iti vei simti dintii mai curati si vei observa ca sunt mai albi si mai stralucitori. De asemenea, acest tratament poate preveni aparitia cariilor dentare, daca este pus in aplicare periodic.

Oricat de mult te-ar incanta rezultatele tratamentului de albire a dintilor cu bicarbonat de sodiu, nu apela prea des la el. Avand in vedere ca este abraziv, iti poate afecta smaltul dintilor. In plus, daca ai dintii sensibili, este mai bine sa ceri opinia unui specialist in domeniu inainte de a incerca acest remediu.