Ești Sănătos

Ce spune culoarea cearcanelor despre starea ta de sanatate

Din cauza oboselii si a lipsa poftei de viata nu observam cand cearcanele noastre isi schimba culoarea. Culoarea cearcanelor tale reprezinta un avertisment serios in ce priveste organismul tau. Vezi mai jos semaforul sanatatii de sub ochi:

1. Daca cearcanele tale au o tenta mov, inseamna ca ai probleme cu inima si sistemul circulator. Nu consumi suficiente alimente care protejeaza inima de suferinte, precum pestele, sfecla rosie sau maslinele.

2. Daca cearcanele tale sunt negre, e semn ca sunt probleme in colonul tau. Cel mai probabil este plin de toxine. Consuma sucuri naturale verzi si nu manca prajeli timp de 7 zile.

3. Daca cearcanele tale sunt cenusii, e posibil sa fii anemica. Culoarea cenusie a pungilor de sub ochi indica faptul ca ai celulele stresate.

4. Daca cearcanele tale sunt albastre, trebuie sa ai mare grija de plamanii tai. Cearcanele se coloreaza in albastru cel mai mult in cazul fumatorilor.

5. Daca ai cearcanele rosii, inseamna ca ai tensiunea prea mare. Evita grasimile si mancarurile semipreparate pline de E-uri din comert.

6. Daca cearcanele tale sunt maronii, e foarte probabil ca ficatul tau sa fie in suferinta. Acumularile de lichid inchis la culoare sunt cauzate si de rinite sau sinuzite.

7. Daca pungile de sub ochi sunt foarte mari si acestea nu se dezumfla pe parcursul zilei, imediat dupa ce te-ai spalat pe fata, inseamna ca trebuie sa iti faci un control la rinichi.

Pentru tratarea cearcanelor, este bine sa folosesti comprese cu ceai de musetel sau lapte de capra cu zeama de la cartofi, care contine amidon.

Loading...