Ești Sănătos

Monica Pop a gasit vinovatul pentru cresterea cazurilor de COVID: “Tataru a avut dreptate”

Monica Pop a gasit vinovatul pentru cresterea cazurilor de COVID

Monica Pop, medic oftalmolog si managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, spune ca noile restrictii ale autoritatilor nu se justifica.

„”Alegeri „vinovate”…!

Nu teatrele, nici restaurantele, ci alegerile – neamanate si nici macar esalonate pe 2 zile, desi era risc major – sunt `vinovate` de numarul mare de infectii!

Se doreste abaterea atentiei?! Daca autoritatile nu au tinut cont de risc si de previziunile specialistilor, oamenii ce sa mai inteleaga?

La teatru, clar, se respecta cel mai serios purtarea mastii si distantarea! Si atunci? Alegerile nu le-ati amanat, cu tot riscul, dar inchideti teatrele? La alegeri ati avut incredere (sau doar interes) in oameni si la teatru, nu?!

De ce, pentru a evita aglomeratia si a scadea riscul, nu s-au esalonat alegerile macar pe 2 zile?! Era perfect posibil! In diaspora, cand a existat interes, s-au putut organiza pe 3 (trei) zile?!!! Sau romanii din tara nu prea conteaza?! Cam nu prea!!!

In urma cu cateva luni, ministrul Sanatatii, dl. dr. Tataru, a spus clar ca in luna septembrie vor fi peste 2000 de cazuri. Am crezut ca exagereaza!!! Uite ca a avut dreptate! Si atunci?

De ce alegeri? De ce nu l-a ascultat nimeni? Exprima parerile medicilor epidemiogi si infectionisti, nu le-a inventat el!

Intrebari:

1. De ce s-au organizat alegeri acum, daca se stia ca riscul afirmat de specialisti e atat de mare?! Care este motivul?! (se cam stie, nu?)

2. Cine trebuie sa raspunda pentru aceasta `favorizare`, total previzibila a raspandirii bolii?! Se adevereste acum ca asa e! De ce a fost riscata sanatatea celor multi?

3. A fost ceva premeditat?!, pentru ca previzibil era oricum!!! Cu ce scop? Se stie ca, dupa alegeri a explodat clar numarul infectatilor!

Poate raspunde cineva???!!!”, a scris Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.