Ești Sănătos

Beneficiile Consumului de Apă Caldă cu Miere – ‘’Aspirator’’ al Toxinelor

Mierea este un aliment sănătos, cu multiple proprietăţi miraculoase asupra stării de sănătate. Diluată în apă călduţă, ea îşi potenţează calităţile, mărind capacitatea de vindecare a apei în sine. Dizolvată în apă călduţă, mierea îşi intensifică semnificativ proprietăţile curative, acţiunea sa antivirală, antifungică şi efectul antibacterian transformându-se în preţioşi aliaţi de încredere în lupta cu numeroase boli.

Reţeta este una foarte simplă şi la îndemâna oricui. Într-o cană cu apă călduţă, se dispersează bine o linguriţă de miere. Astfel, se va obţine o soluţie de 30% miere, similară compoziţiei plasmei sanguine.

Mod de administrare Combinaţia de apă caldă cu miere se bea în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol.

Mierea reprezintă un excelent remediu pentru a pierde în greutate, întrucât ajută foarte mult la scăderea colesterolului. Prin consumul de miere, grăsimile în exces din corp sunt utilizate pentru a pune în mişcare restul funcţiilor din organism. Aceasta oferă o mare senzaţie de saţietate, ajutând la gestionarea problemelor de anxietate, precum diminuarea poftelor. Mai mult, consumul regulat de miere şi apă combate pofta de dulce.

Mierea cu apă caldă este un adevărat ‘’aspirator’’ al toxinelor. Substanţele din miere sunt extrem de uşor de asimilat de către organism, care, la rândul său, primeşte atât caloriile de care are nevoie, mineralele, vitaminele, cât şi enzimele. Fiind un puternic antiinfecţios natural, mierea acţionează asupra principalelor sisteme şi aparate din corp, începând de la tubul digestiv şi căile respiratori, până la nivelul pielii şi al mucoaselor. Totodată, apa caldă cu miere este un puternic stimulent al digestiei şi al metabolismului, favorizând tranzitul intestinal şi ajutând la eliminarea rapidă a toxinelor din organism.

Loading...