Ești Sănătos

Fructul minune care te ajută să slăbești! Are nenumărate beneficii. Cum îl consumi corect

Dr. Anthony Fauci

Chiar dacă facem sport, alimentația este extrem de importantă în lupta cu eliminarea kilogramelor în plus. Dacă alegi să adaugi în dieta ta acest fruct minune, te vei bucura de rezultate excelente din primele zile.

Ananasul este unul dintre cele mai iubite fructe tropicale. Uneori este folosit în shake-uri, alteori în băuturi, însă dacă alegi să îl consumi simplu, te vei bucura de beneficiile sale uimitoare asupra organismului său, dar și de o scădere rapidă în greutate.

Acest fruct conține tiamină, magneziu, vitamina B6, vitamina C, riboflavină, niacină, cuprul, fierul şi acid folic ambalate într-un singur loc.

Un alt lucru pe care trebuie să îl știi despre ananas este că pe lângă pierderea în greutate, acesta poate reduce o gamă largă de afecțiuni inclusiv astmul, diabetul şi bolile de inimă.

De asemenea, fructul are o serie de beneficii și pentru corpul tău. Acesta contribuie la îmbunătăţirea părului şi a pielii, creşterea nivelului de energie, reglarea tensiunii arteriale şi reducerea riscurilor pentru anumite tipuri de cancer.

Ananasul poate îmbunătăţi fertilitatea, ajuta digestia şi vindecă inflamaţia, atunci când este consumat în mod regulat.