Ești Sănătos

Doamnelor, nu faceti aceste lucruri niciodata sanilor!

Sânii sunt la femei mamelele, organ pereche care conţine glandele mamare (glande sudoripare modificate) care, după naştere, produc lapte pentru a hrăni pruncul.

Ce nu trebuie sa le faceti sanilor:

1.Un sutien mic
O multime de femei considera ca arata sexi daca poarta un sutien cu 1 sau 2 numere mai mici decat marimea adecvata sanilor.Cu toate acestea,acest lucru nu este recomandat deoarece poate cauza un disconfort grav si o posibila deteriorare a sanilor.

2.Nefolosirea unui sutien in timpul alergarii in parc
O multime de femei se simt mult mai libere atunci cand nu poarta sutien in timp ce alearga in parc.Acest lucru poate cauza problem grave tesutului conjunctiv de la nivelul sanilor. Poartă întotdeauna bustiere speciale atunci când faci sport. Este recomandat ca bustiera să aibă cupele separate pentru a preveni frecarea sânilor în timpul antrenamentului.

3.Un piept strans
Sanii nu trebuie sa fie loviti cu duritatea sau aspru tratati,deoarece acestia se poate deteriora cu usurinta.

4.Indepartarea firelor de par
Firele de par din jurul sfarcului sunt o notiune comuna la femei,iar multe dintre noi avem tentinta de a le elimina din cauza aspectului inestetic.Cu toate acestea indepartarea lor duce la ingrosarea firului de par si riscati sa devin si mai vizibile in viitor.Puteti ajunge chiar si la inflamatii.

5.Ciupitul
Foarte des persoanele cand se afla in intimitate practica acest lucru considerandu-l incitant,dar acest lucru poate avea consecinte grave.

6.Piercing-uri in mameloane
Atasarea unui piercing de mamelon poate provoca infectii si nu cred ca asta va doriti. Lasati sanul cum este de la mama natura si nu incercati sa-l “infrumusetati “ cu aceste asa zise bijuterii.

Loading...