Ești Sănătos

Restrictii majore in Europa! Oamenii NU mai au voie sa iasa din case!

121649841 3307086869414198 3897431328732829933 n

Restrictii majore au fost luate in marile orase din Europa. In Londra si Paris, oamenii nu mai au voie sa iasa din case dupa lasarea intunericului.

O serie de restrictii dure au intrat in vigoare inca de seara trecuta. Barurile si restaurantele sunt inchise, iar numarul de persoane care se pot intalni, este limitat. Focarele de coronavirus au scapat de sub control si s-au inmultit in toata Europa. In ultimele 10 zile au fost raportate un milion de cazuri de coronavirus, in toata Europa.

La Londra, oamenii au protestat in fata Guvernului pentru faptul ca toate barurile de inchid la ora 22 si ca nu mai pot petrece cu toti prietenii, in acelasi timp.
„La facultate, oricum stăm toţi, la grămadă. Iar în oraş trebuie să stăm la distanţă, nu e prea amuzant”

Si pentru cetatenii Parisului s-a instituit restrictii dure. Franta a reinstaurat starea de urgenta dupa ce au depasit 80.000 de cazuri in ultimele 3 zile.

„Este complicat pentru că în Paris eram obişnuiţi să ieşim în fiecare seară să bem şi să ne distrăm cu prietenii”

„Ca să te distrezi alături de prieteni, poţi să ieşi pe la 8-9, chiar când încep restricţiile”, spun cetatenii din Paris.

Si in Berlin s-au luat mai multe restrictii pentru a combate raspandirea noului coronavirus:

Vă cer, renunţaţi la orice călătorie care nu este într-adevăr necesară, la orice sărbătoare care nu este cu adevărat necesară. Vă rog să staţi acasă pe cât posibil. Cum ne va fi în această iarnă, cum ne va fi Crăciunul se va decide în aceste zile şi săptămâni şi comportamentul nostru va fi cel care va decide”, a declarat Angela Merkel.