Ești Sănătos

Micul dejunul sănătos perfect: curăță-ți corpul de toxine

950F02BD DC7B 4C53 A476 D203352C5CA3

Conform multor nutriționiști, acest mic dejun este unul dintre cele mai sănătoase și mai gustoase micuri pe care le veți găsi vreodată pe internet. Este foarte bogat în vitamine și minerale și vă va stabiliza metabolismul, va spori aspectul pielii și părului și vă va întări toate sistemele corporale. Această rețetă de casă vă va ajuta să vă curățați intestinele și să scăpați de toate toxinele din organism.

Rețeta din acest articol elimină problemele legate de intestinul lenes și constipația, stabilizează greutatea și susține arderea grăsimilor și a caloriilor. Dacă beți această băutură timp de 30 de zile, vă puteți aștepta să pierdeți între 3 și 11 kilograme.

Cum să faceți și ce veți avea nevoie:

Ingrediente:

1 cană (250 ml) de chefir organic (puteți folosi și iaurt cu conținut scăzut de grăsimi)

1 lingurita de praf de cacao

2 linguri de fulgi de ovăz

1 lingurita de seminte de in

5 – 7 prune uscate

Instrucțiuni:

Pregătiți acest mic dejun seara și consumați-l dimineața.

Puneți prunele într-un castron și turnați peste ele 100 ml de apă clocotită. Acoperiți vasul și lăsați prunele timp de până la zece minute. Luați un alt castron și puneți fulgii de ovaz, cacao și semințe de in. După aceea, turnați kefirul și amestecați ingredientele. În plus, tăiați cu grijă prunele înmuiate în bucăți mici și adăugați-le amestecului. Este o idee bună să folosiți un blender pentru această sarcină, deoarece în acest fel veți obține un piure.

Se amestecă toate ingredientele și se păstrează în frigider.

Când vine dimineața, luați castronul și mâncați micul dejun gustos și sănătos. Veți vedea primele rezultate pozitive după doar o săptămână.