Ești Sănătos

De ce turn ulei de floarea soarelui în chiuvetă

main 1604268261282 768x502 1

Acum vreo 25 de ani, întreaga familie a mers la părinții noștri. În general, ca de obicei vara în vacanță. Am fost destul de mulțumiți de acest tip de recreere în sat printre rudele noastre. Ei bine, ei ne-au ajutat, desigur, pe bunicii și bunicile noastre.

Dar de data asta s-a întâmplat cumva mult timp, aproape 2 luni. Și acum, în sfârșit, am ajuns acasă. Mergem în apartament și există o duhoare, dar așa încât nu există deja nimic de respirat.

Ei bine, desigur, au deschis toate ferestrele. Ne-am gândit imediat la frigider, dar nu, l-am oprit. Stătea goală, curată. De asemenea, nu lăsăm niciodată produse care putrezesc.

Este bine că soțul meu este constructor și, cumva, a stabilit imediat că era un miros din canal.

Când folosiți apă în fiecare zi, apa din aceste dispozitive acționează ca un dop de plută și este reînnoită constant, prinzând mirosurile putride din țevi. Și din moment ce am plecat mult timp, apa s-a uscat.

Și toate mirosurile de canal au intrat în apartament. Apoi, când am sunat instalatorul, ne-a sfătuit să turnăm ulei de floarea soarelui în chiuvetele din bucătărie, în baie, în toaletă, în canalul de duș. Uleiul formează un film și, în general, se usucă.

Acum, când părăsesc apartamentul cel puțin o săptămână, turn mereu ulei de floarea soarelui pe canal.

Vom fi bucuroși dacă sfaturile noastre vă vor ajuta și pe voi.