Ești Sănătos

O astfel de curățare a intestinului: va elimina excesul de greutate, simptomele diabetului, artritei și multe altele!

main 1604226865803

Scopul principal este eliminarea substanțelor nocive care s-au acumulat în colon în timp. Drept urmare, veți obține o funcție intestinală mai bună.

Ai grijă de tine și FII SĂNĂTOS!

Curățarea regulată a intestinului vă va ajuta:

scapă de excesul de greutate
îmbunătăți funcția intestinului
îmbunătăți starea generală de sănătate
ameliorează constipația sau diareea
susțin funcțiile sistemului imunitar
crește energia totală
îndepărtați problemele cu pielea, părul și unghiile
reduce simptomele diabetului, precum și ale artritei
În acest articol, dorim să vă prezentăm un mod ușor de a vă curăța colonul în mod regulat. Ai nevoie doar de două ingrediente!

Kefirul este o băutură fermentată, cel mai adesea făcută din lapte și culturi bacteriene probiotice. Este o sursă completă de proteine, cu o gamă de aminoacizi esențiali, minerale și vitamine B importante.

Organismele probiotice pot curăța intestinele, pot echilibra flora intestinală și pot distruge agenți patogeni precum E. coli și paraziți.

De asemenea, ajută la restabilirea funcției sistemului digestiv și la tratarea bolilor inflamatorii intestinale.

Adăugarea semințelor de in la dieta dvs. este o modalitate excelentă de a vă curăța colonul.

Dacă semințele de in sunt consumate întregi, cel mai probabil va trece prin tractul intestinal fără prea multe schimbări.

Acesta este motivul pentru care este bine să cumpărați semințe și să le măcinați într-o pulbere înainte de a le consuma. Dar nu faceți prea mulți dintre ei, deoarece după măcinare, își pierd efectul de vindecare destul de repede.

Pentru curățarea colonului, semințele sunt preferate ca ulei.

Deși uleiul de semințe de in conține mai mulți acizi grași omega-3 decât semințele (pe unitate de greutate), semințele au o valoare nutrițională mai mare. De asemenea, au mai puține calorii și mai multe fibre.

Fiecare porție (2 linguri) de semințe de in conține 75 de calorii, în timp ce aceeași cantitate de ulei de semințe de in conține până la 240 de calorii.

Semințele de in sunt, de asemenea, o sursă de minerale importante, cum ar fi magneziul și cuprul, oferindu-le un alt avantaj față de uleiul de semințe de in.

Utilizarea uleiului de semințe de in este mai benefică în tratamentul cancerului conform metodei dr. Johann Budwig.

Începeți prin amestecarea a 1 linguriță de in măcinat cu 100 ml de chefir cu 30 de minute înainte de micul dejun. Și bea și această băutură seara înainte de culcare.

Fă asta timp de o săptămână și apoi dă-ți corpului câteva zile libere. Apoi repetați, mărind doza de 2 ori. Se recomandă creșterea treptată a dozei la 2 linguri de semințe de in măcinate.

Puteți face această curățare în mod regulat și veți observa o îmbunătățire semnificativă a bunăstării dumneavoastră.

De asemenea, vă recomandăm: 10 simptome ascunse ale unui intestin inflamat care distruge sănătatea, în special creierul!