Ești Sănătos

Dieta cu care slabesti 1 kilogram pe zi! Uite cat este de eficienta

media 147446914663558600

Aceasta este o reteta de slabire usor de tinut, care nu afecteaza sanatatea, nu presupune infometare si are efecte garantate.

Dimineata, dupa trezire, dar nu mai tarziu de ora 09:00, se mananca un iaurt amestecat cu fulgi de cereale (fara adaosuri de zahar, miere, stafide, nuci etc.). La pranz se consuma supa de orice fel (doar zeama si legume, fara adaos de paste fainoase), iar seara, la fel ca si dimineata, doar iaurt cu cereale.Este important ca, intreaga zi sa se consume si 2 litri de lichide, dar nu sucuri sau apa acidulata.Efectele sunt garantate: veti slabi un kg pe zi.

Daca vreti sa slabiti mai mult, in weekend se poate manca normal, iar a doua saptamana puteti sa repetati dieta.

Dimineata, dupa trezire, dar nu mai tarziu de ora 09:00, se mananca un iaurt amestecat cu fulgi de cereale (fara adaosuri de zahar, miere, stafide, nuci etc.).

La pranz se consuma supa de orice fel (doar zeama si legume, fara adaos de paste fainoase), iar seara, la fel ca si dimineata, doar iaurt cu cereale.

Este important ca, intreaga zi sa se consume si 2 litri de lichide, dar nu sucuri sau apa acidulata.

Efectele sunt garantate: veti slabi un kg pe zi. Daca vreti sa slabiti mai mult, in weekend se poate manca normal, iar a doua saptamana puteti sa repetati dieta.