Ești Sănătos

Cum să arăți cu 10 ani mai tânără cu ajutorul masajului facial – Zogan

masaj japonia 740x389 1

Țara Soarelui Răsare este o adevărată oază a secretelor de întinerire și înfrumusețare. Nu în zadar japonezele ating vârsta de 50 de ani și nu trădează câtuși de puțin semnele specifice ale îmbătrânirii fizice. Unul dintre secretele japonezilor este masajul facial Zogan sau Tanaka care, dacă este executat corect, este capabil să întinerească tenul cu circa 10 ani în doar o lună.

Autoarea acestei tehnici de masare a tenului este nimeni alta decât Yukuko Tanaka – cosmetolog japonez care, deși e trecută de 65 de ani, nu trădează niciun semn de îmbătrânire facială. Unul dintre principiile fundamentale ale Zogan massage este faptul că masarea tenului și a gâtului se va face exclusiv dacă pielea este unsă cu ulei specializat pentru masaj.

Masajul întrunește diverse tehnici de terapie manuală care influențează asupra nodulilor limfatici, proces prin care e stimulată eliminarea toxinelor și îmbunătățit procesul de hrănire a țesuturilor.

Dacă veți practica această tehnică de masaj cu regularitate, de cel puțin două ori pe săptămână, deja peste o lună veți arăta mai tinere cu 10 ani; cel puțin astfel susține Yukuko. Efectul, din spusele cosmetologului, se resimte și vede chiar după prima ședință de masaj.

Zogan este un masaj-minune, iar avantajele sale sunt incontestabile. Pe lângă faptul că este ușor de realizat, masajul este valabil pentru orice vârstă. Fiecare ședință de masaj îți va lua nu mai mult de 7 minute, însă rezultatele te vor cuceri: vei scăpa de a doua bărbie, de cearcăne și de ridurile de pe față și gât.

Trebuie să menționăm că zogan Zogan este contraindicat pentru persoanele care suferă anumite inflamații ale pielii sau boli ale sistemului limfatic; sunt obosite și se simt rău; au urechile, gâtul sau nasul bolnave, în special – amigdalele; posedă inflamații ale tenului sau au fața foarte slabă.

Efectul de lifting va slăbi și mai mult fața. În general, Zogan este contraindicat în stările morbide (de îmbolnăvire). Masajul se realizează din poziție culcată sau șezândă, ținând spatele drept, pentru o bună circulație a sângelui.