Ești Sănătos

Avertisment îngrozitor din partea nutriționiștilor. Nimeni nu știa că aceste alimente pot duce la cancer

alimente supermarket

Este foarte important să avem o alimentație normal, iar fiacre aliment consumat să fie natural. Poate că de la început ne pare un fleac, dar nutriționiștii bat un semn de alarmă, întrucât multe produse alimentare din market sunt injectate și pot duce la diferite boli. Cel mai grav este că sunt câteva alimente care au pesticide în interior și exact la aceste produse nu ne-am așteptat, pentru că sunt cumpărate foarte des

Nutriționiștii vin cu mai multe detalii la capitolul cumpărături alimentare și menționează că trebuie să fim mai prudenți când alegem produsele necesare. Locuim într-un mediu în care pesticidele sunt folosite fără măsură, iar urmările sunt exagerat de grave pentru organismul uman. Mai mult, nutriționiștii exclamă că în sol și în apă sunt pesticide care vor rămâne mulți ani la rând.

Medicii au vorbit de nenumărate ori că efectele pesticidelor pot fi diferite și tot depinde de cantitatea lor. Spre exemplu, un efect ușor poate fi o amețeală, greață sau dureri de cap. Dar situația se poate înrăutăți foarte repede dacă pesticidele sunt într-o cantitate mult prea mare pentru organismul omul. Astfel, în cazul în care discutăm de pesticidele care au un potențial toxic exagerat, urmările pot fi grave. Spre exemplu, perturbarea fertilității, imunității și cel mai dramatic poate duce la efecte pro-cancerigene.

Conform unor cercetări în SUA cele mai periculoase alimente pot fi produsele de la care nu ne așteptăm. Pe primul loc, la capitolul fructe tratate cu pesticide sunt nectarinele, căpșunile și merele. Dar dacă discutăm de legume, pe locurile fruntașe se află, roșiile, broccoli și spanacul. Specialiștii atenționează cumpărătorii și recomandă să fim mai selectivi, pentru că sănătatea noastră este pusă în mare pericol.