Ești Sănătos

Aruncă-l imediat din casă! Produsul banal care te otrăvește încet

folie de aluminiu 640x359 1

Aruncă-l imediat din casă! Produsul banal care te otrăvește încet.

Medicii ne recomandă să evităm să punem în folie de aluminiu alimentele. Aceștia avertizează că aluminiul modifică metabolismul calciului, cauzând demineralizarea oaselor şi ducând la osteoporoză. De asemenea, alimentele gătite în folie de aluminiu cresc riscul apariţiei osteoporozei şi bolii Alzheimer.

După contactul cu produsele, metalul este excretat în alimente și mai târziu intră in organism. Substanța este toxică, în special pentru sistemul nervos.

Așa că, atunci când gătiți, nu mai folosiți folie de aluminiu. Din păcate, acest lucru se aplică și în cazul peștelui și unele tipuri de carne, care sunt adesea învelite în acest produs industrial.

De-a lungul timpului, aluminiul se acumulează în oase, organe și alte țesuturi ale corpului. Semne timpurii ale otrăvirii cu aluminiu includ slăbiciune musculară, dureri osoase, atacuri de panică și confuzie. La copii, această otrăvire poate provoca retard în creștere și dezvoltare. Otrăvirea cu aluminiu poate provoca, de asemenea probleme mai grave. Este vorba de boli ale creierului, sistemului nervos, anemie și probleme pulmonare.

În cazul în care consumați prea multe aspirine, medicamente și multivitamine, sunteți la un risc pentru a obține mai mult aluminiu în organism. Nu cumpărati produse alimentare care sunt ambalate în folie de aluminiu. Dacă gătiți mâncare, nu lăsați alimentele ambalate în folie de aluminiu.

Medicii avertizează că:

Nu este indicat să fie folosită folia de aluminiu la ambalarea alimentelor fierbinţi sau cu acid, cum sunt carnea, roşiile, brânzeturile sau lămâia.

Alimentele nu se încălzesc la cuptorul cu microunde în folii de aluminiu. Trebuiesc puse doar în farfurii de porţelan sau sticlă.

Nu trebuie să cumperi niciodată alimente în ambalaje de plastic sau aluminu. Acestea pot contamina foarte uşor produsele.

Protejează copiii de ambalajele din aluminu sau plastic. Organismul lor nu poate elimina substanţele nocive la fel de eficient ca acela al unui adult.